Cum trădează fiecare semn zodiacal

Trădarea este trădare, indiferent de forma ei. Totuși, fiecare semn zodiacal are un fel anume de a trăda.

Berbec

Berbecul este mult mai mulțumit de vânătoarea în sine decât de de „jertfele” sale. Mereu este dornic de senzațiile care apar în prima etapă a unei relații romantice.

Taur

Taurul este foarte obsedat de control, iar atunci când partenerul vrea să se afirme, începe să caute pe cineva care este mai ușor de manipulat.

Gemeni

Este foarte ușor pentru Gemeni să se plictisească, prin urmare, în loc să încerce să reînvie ceea ce are deja, ei caută sentimentele vechi undeva în altă parte.

Rac

Lipsa de încredere a Racului îl obligă să acționeze pe baza infidelității reale sau imaginare a partenerului său, bazându-se pe principiul răzbunării: „Și eu îți pot face asta.”

Leu

Leului îi place când cineva îi trezește orgoliul, dar și atunci când primește atenție de la cineva necunoscut. Acest lucru îi crește încrederea și se simte invincibil în toate.

Fecioară

Fecioara pur și simplu nu se poate împăca cu faptul că nimeni nu este perfect. De aceea ea mereu se află în căutarea perfecțiunii. Fecioara crede că următorul partener cu siguranță va fi cel perfect și ideal.

Balanță

Balanța iubește mult să cocheteze și nu se poate opri la timp dacă flirtul merge prea departe și duce la trădare.

Scorpion

În cea mai mare parte, trădarea din partea Scorpionului este bazată pe invidie, gelozie și dorința de răzbunare.

Săgetător

Problema trădării apare la Săgetător din cauza obiceiului său de a merge prea departe și a incapacității sale de a spune nu.

Capricorn

Capricornul trișează rar, însă dacă acest lucru se întâmplă, este doar pentru că simte o dezamăgire imensă în relația actuală, iar trădarea din partea lui o vede ca pe o modalitate de a ușura tensiunea.

Vărsător

Vărsătorul este atras de tot ce este nou. Acest lucru se aplică și în cazul iubirii și sentimentelor, ceea ce îl face să-și înșele sufletul – pereche.

Pești

Peștii îi înșală pe cei dragi din cauza reacției lor exagerate la ceea ce se întâmplă în relația pe care o au. Li se pare că dragostea altcuiva este capabilă să umple golul care există.