Cum te sărută un bărbat, așa și te iubește: 8 tipuri de sărut și semnificația acestora

Fiecare dintre noi își exprimă în mod diferit emoțiile. Ține și de felul în care ne îmbrățișăm, de felul în care ne manifestăm gingășia, dar și de săruturi. Sărutul înseamnă o conexiune unică între doi oameni, o modalitate de a spune ce simți.

Iată 8 tipuri de sărut ale unui bărbat și semnificația acestora:

1. Sărutul unei buze

E sărutul dragostei. În loc să mizeze pe o formă mai agresivă, el se concentrează pe buze. E sărutul cuplului fericit. Nu contează dacă sunteți tineri sau nu.

2. Sărutul pe obraz

Cu ajutorul acestui sărut, el își exprimă simpatia față de tine. În loc să apeleze la un sărut mai profund, îți sărută gingaș obrazul. E gestul încrederii și al prieteniei. Nu e atât de mult romantism în acest sărut, în schimb e multă tandrețe. La începutul relației e anume așa.

3. Sărutul cu gura închisă

Acest tip de sărut îți spune că nu sunteți satisfăcuți la maxim unul de celălalt. Buzele sunt închise, deci nu permiți celuilalt mai mult și nici el nu face asta. Charles Dickens spunea: „Niciodată să nu închizi buzele față de omul, alături de care îți deschizi inima!”

4. Sărutul franțuzesc

Acest tip de sărut îți spune că ambii doriți să vă cunoașteți mai mult. Cuvintele fie sunt de prisos, fie sunt insuficiente. E semnalul care-ți spune că el vrea să fie mai aproape.

5. Sărutul Omului-Păianjen

E un sărut spontan, care-ți spune un lucru simplu: în relația voastră este loc de suprize plăcute. Nu vă este străină dorința de a uimi omul drag. El nu va înceta să găsească noi modalități să te surprindă.

6. Sărutul cu mușcături

Dincolo de acest sărut se ascunde pasiunea agresivă. Relația voastră intimă este ok, e ca un condiment pe care-l adăugați și primiți în schimb o apropiere mai bună.

7. Sărutul gingaș

Anume această gingășie și ușurință îți spune despre dorința de a te lăsa pradă pasiunii și plăcerii. Asemenea sărut mai curând va trezi în tine dorințe ascunde, decât te va liniști.

8. Sărutul îngerului

Este un gest al confortului, al siguranței. Îți spune că în relația voastră este important să aveți grijă unul de celălalt.

Sursa :