Cum tăcerea ta îl va face să-i fie dor de tine

Tăcerea are o putere magică. De îndată ce devii prea tăcută în viața bărbatului drag, el imediat se transformă și își amintește cât de mult te iubește. Tăcerea îl face pe bărbat să-i fie dor de tine. Uneori, tăcerea poate spune mai mult decât cuvintele.

Important este să știi când și cum să activezi tăcerea și când să te oprești. În tot acest timp este bine să continui să-ți trăiești viața, să te bucuri, să râzi, dar să nu stai cu telefonul în față și să aștepți cu nerăbdare mesajul lui. Iată câteva motive când tăcerea funcționează și de ce:

1. Tăcerea îl ajută pe bărbatul drag să-și dea seama că te poate pierde.

Omul începe să aprecieze ceva numai atunci când îi este frică să nu piardă. În momentul când devii mai tăcută decât de obicei, el începe să-și facă griji și își dă seama că te poate pierde în orice moment. Tipul se va gândi la diferite măsuri pe care să le ia pentru a te putea păstra. Tu doar ai făcut un pas important ca să-i amintești acest lucru.

2. Tăcerea ta tulbură cursul normal al lucrurilor din viața lui.

Dacă deja faci parte din viața lui, atunci evident că o schimbi într-un fel sau altul. Tipului îi va fi dor de conversațiile cu tine. Într-o zi va simți lipsa lor foarte tare și își va da seama că nu are cu cine le împărtăși. Dacă nu răspunzi o vreme, tipului îi va fi dor de tine.

3. Tăcerea ta îl va face să analizeze ce se întâmplă.

În timp ce tu te vei gândi dacă tăcerea ta îl va face să-i fie dor de tine, el se va întrebe de ce taci, ce s-a întâmplat. La un moment dat, el va înțelege că tăcerea ta este legată de comportamentul său, ceea ce înseamnă că se va gândi la asta și va începe să analizeze situația. Dacă te iubește și te prețuiește cu adevărat, va dori să remedieze totul. Își va aminti toate lucrurile bune care s-au întâmplat între voi și va încerca să te întoarcă.

4. Incertitudinea ta îl pune pe gânduri.

Incertitudinea și atracția sunt în strânsă legătură. Imediat ce lași o urmă de tăcere, bărbatul se va întreba unde ai dispărut, ce s-a întâmplat, de ce nu mai vorbești cu el. Toate aceste întrebări îl vor chinui atunci când brusc nu vei mai comunica cu el. Se va gândi la tine și îi va fi dor. Acest lucru este din cauză că incertitudinea provoacă bărbații. Au mereu nevoie de provocări pentru a se simți adevărați vânători de femei. În caz contrar, încep să se plictisească.

5. Tăcerea ta îi oferă timp să ia decizii.

Bărbații nu sunt atât de grăbiți în relații sau în a lua decizii importante. În timp ce femeia visează la o căsătorie de vis, casă, copii, familie, bărbatul are nevoie de mai mult timp pentru a se gândi chiar și la o relație serioasă. Dă-i puțină liniște bărbatului tău drag și el va afla ce simte cu adevărat. De îndată ce va avea timp să se gândească, va înțelege cât de rău se simte fără tine și că este fericit doar cu tine alături.

Sursa :