Cum tăcerea ta îl va face să-i fie dor de tine

Tăcerea poate juca un rol important în cucerirea unui bărbat indiferent. Este suficient să schimbi puțin comportamentul tău și el imediat va reacționa, își va aminti că este parte din această relație, că ai nevoie de prezența lui.

Tăcerea poate provoca un bărbat să-i fie dor de tine, să regândească atitudinea lui. Îl va ajuta să-și dea seama ce poate pierde și ce trebuie să facă, pentru a păstra armonia în relație. În unele situații, tăcerea poate conta mai mult decât toate cuvintele.

Nu trebuie să te schimbi pentru asta, nu trebuie să te oprești din ceea ce faci în fiecare zi. Nu trebuie să te agăți cu disperare de prezența lui, de lumea lui. Tăcerea poate funcționa, dacă știi cum să o folosești într-un mod corect:

1. Atitudinea ta îl va pune pe gânduri

Până în acest moment totul părea simplu pentru el: tu te implicai mai mult, tu aveai așteptări de la această relație. Dar, imediat ce te vei distanța, el se va întreba ce se întâmplă, de ce nu-i mai vorbești. Va căuta să afle motivele, devenind implicat.

Aceste neclarități îl vor ține conectat. Se va gândi în mod constant la tine, la voi, la ceea ce vă lipsește și ce ar putea îmbunătăți. Incertitudinea îl va provoca, îl va trezi la realitate. Va dori să te recucerească, să-ți demonstreze că te merită.

2. El își dă seama că te poate pierde

Este un fel de revelație pentru acest bărbat. Brusc, se trezește singur, detașat de toate emoțiile pe care le trăiește alături de tine. El nu vrea să fie departe de tine, nu vrea să te piardă. În mintea lui apar tot felul de scenarii.

Își face griji pentru tine, poate pentru prima dată după mult timp. Atunci când se trezește față în față cu un deznodământ pe care nu-l poate accepta, bărbatul își activează toate instinctele. El va face tot posibilul să rămâneți împreună.

3. Tăcerea ta îi oferă timp să ia decizii

Bărbații nu sunt adepții schimbărilor bruște, nu se grăbesc să ia decizii importante. Această decizie a ta de a te retrage poate fi binevenită: este o bună ocazie pentru el de a analiza cum stau lucrurile, de a ajunge la o concluzie favorabilă vouă.

El va ști că nu îl sufoci cu prezența ta, nu trăiești o obsesie pentru el. Acum, are toată libertatea să ia o decizie, să se gândească la prezent și la viitor. Dacă înțelege că te vrea în acest viitor, va veni singur alături de tine, bun și iubitor.

4. Își aduce aminte de toate momentele frumoase

El înțelege la un moment dat cât de prost se simte fără tine. În mintea lui se trezesc toate amintirile frumoase, trăite în doi. În prezența ta el se simțea cu adevărat fericit, împlinit. Acum știe cât de recunoscător îți este pentru iubirea ta.

5. Schimbare de atitudine

La un moment dat, el va înțelege că tăcerea ta este legată de comportamentul său, deci este important să schimbe ceva în acest sens. Poate a fost prea indiferent cu tine, poate te-a îndepărtat prin indiferența lui?

Dacă te iubește cu adevărat, va dori să schimbe lucrurile. Să-ți vorbească și să audă părerea ta. Să construiască și să fie implicat.