Cum suferă fiecare semn zodiacal

Există câteva particularități în ceea ce privește suferința fiecărui semn zodiacal. Iată care sunt acestea:

Berbec

Berbecul suferă în tăcere. Nu pentru că ar fi o fire închisă sau i-ar fi frică de ce va zice lumea. Nu se teme, de fapt, de nimic. Dar este sigur că nu îl veți putea ajuta și nu are rost să vă faceți griji pentru asta. Sau că nu înțelegți prin ce trece el. Este sigur că va putea trece peste orice, căci nu e pentru prima dată.

Taur

Taurul suferă distructiv. Este lipsită de sens suferința liniștită, din acest motiv cei dragi îl cunosc după felul său zbuciumat de a suferi, iar uneori suferințele îi vin din toate părțile.

Gemeni

Gemenii sunt cei pe care dacă îi întrebi „ce s-a întâmplat?”, vor începe să vă povestească absolut toată istoria în detalii.

Rac

Racii suferă foarte puternic și foarte spiritual. Ca să iasă din starea de suferință, le place să asculte muzică, să citească o carte bună.

Leu

Leului nu îi place să sufere singur, de aceea, atunci când este trist și supărat, își adună o echipă întreagă de prieteni cu care să sufere împreună. Iar prietenii, obișnuindu-se cu suferința leului, îi consideră și ei dușmanii lor pe dușmanii leului.

Fecioară

Fecioara suferă constructiv. Este invidiată pentru că este mereu puternică. Doar că ei îi reușește să primească cu mulțumire suferințele.

Balanță

Balanța încearcă să echilibreze suferința cu ceva plăcut și util. Pare semnul zodiacal care suferă cel mai puțin. Doar că nu îi place să își afișeze suferința.

Scorpion

Scorpionul nu știe să sufere. Nu are această abilitate.

Săgetător

Săgetătorul se simte bine dacă suferințele sale sunt cât mai mari și mai multe.

Capricorn

Capricornul suferă privind doar înainte. Este mereu gata să înfrunte orice obstacol, cu speranța că totul se va termina cât mai curând.

Vărsător

Vărsătorul este un suferind arogant. Nimeni nu trebuie să afle de suferința lui. Dar arată foarte jalnic în acele momente de suferință.

Pești

Peștii suferă cu plăcere. Caută motive de a suferi în orice îi înconjoară, chiar și în cele mai mărumte lucruri. Iar când suferă, o fac în cel mai zgomotos mod.

Sursa :