Cum semnele zodiacale îşi demonstrează sentimentele față de persoana iubită

Cum semnele zodiacale îşi demonstrează sentimentele față de persoana iubită:

Berbec: Complimente

Dacă Berbecul iubeşte cu adevărat, atunci e un sentiment foarte puternic pentru el, deoarece anume în partener îşi găseşte inspiraţia. Berbecul îşi consideră partenerul interesant, inteligent şi îi apreciază perspectiva asupra vieţii. 

Cei născuţi sub acest Semn Zodiacal consideră că anume partenerul său este cea mai deşteaptă persoană dintre toţi. Dar şi cea mai talentată. Berbecul mereu este nerăbdător să întâlnească doar persoane care să îl inspire şi să îl motiveze. 

Taur: Relaţii publice

Taurul iubeşte puternic şi pasional. După ce te vei afla în cercul său de încredere, vei rămâne acolo pentru totdeauna. Taurul mereu ia oamenii în serios şi le este loial. La fel face şi în relaţiile romantice. 

Dacă Taurul te protejează deschis sau arată tuturor că formaţi un cuplu, înseamnă că nu este indiferent faţă de tine. Apropierea şi încercările de a proteja sunt unele din cele mai răspândite semne de sentimente puternice ale Taurului. 

Gemeni: Grijă

Gemenii aduc oamenilor bucurie pentru a-i face fericiţi. Sunt persoanele cele mai dezinteresate, generoase, iar aceste caracteristici sunt adesea trecute cu vedere de ceilalți. Dragostea Gemenilor e arătată prin faptul că ei gătesc cina pentru persoana iubită, îi fac invitaţie în oraş, sau doar o sună să întrebe cum a trecut ziua. 

Rac: Comportament ciudat

Racii, de regulă, sunt persoane foarte adecvate, aşa că atunci când încep să se comporte ciudat, devine imediat vizibil. 

Reprezentanții acestui Semn Zodiacal sunt un amestec exploziv de sentimente, de emoţii şi conştientizare de sine. Înainte de a-şi arăta interesul faţă de cineva, vor face tot posibilul pentru a se asigura că sentimentele lor faţă de cineva sunt reale. Când simt ceva puternic, nu ştiu ce să facă în cazul dat, de aceea mai întâi Racii spun o glumă, apoi râd cu lacrimi. 

Leu: Acţionează foarte rapid

Leul s-a obişnuit ca ceilalţi să-şi arate sentimentele faţă de el. De aceea el are o frică în a arăta ce simte. 

În privinţa relaţiilor, Leul este foarte sigur pe sine. Chiar dacă nu spune direct ce simte, trebuie doar să urmărești comportamentul lui. Şi nu trebuie să te mire faptul că Leul poate foarte rapid să anunţe pe toţi că este într-o relaţie. Rapiditatea este punctul lui forte. 

Fecioară: Autocontrol

Dacă îi eşti pe plac Fecioarei, instinctul său de a se controla depăşeşte toate limitele. Şi totul poate continua până în momentul când „povestea“ ei se prăbuşeşte şi Fecioara începe să plângă, povestind despre toate gândurile şi sentimentele sale obsesive pentru tine, pe care le-a avut în ultimile săptămâni sau luni. Dar până atunci, Fecioara este cea mai bună prietenă a ta. 

Balanţa: Farmec

Când îi este frică să îşi admită sentimentele, încearcă să te încânte cu farmecul ei atât de mult, încât tu însuţi vei face primul pas. În ciuda dragostei şi a încrederii în sine, într-o relaţie romantică Balanţa este foarte lentă. Îi place să fie îngrijită şi flatată, preferând să se concentreze a te face să te îndrăgosteşti de ea. Şi deja tu eşti acea persoană care arată vulnerabil, nu ea. 

Scorpion: Multe întrebări

Modul ciudat al Scorpionului de a afla mai multe despre viaţa ta, părerea ta despre anumite lucruri este să îţi pună un milion de întrebări, fără să spună un cuvânt despre sine.  Un Scorpion excesiv de curios întotdeauna se teme să nu fie respins dacă îşi va mărturisi sentimentele. 

Săgetător: Glume cu sarcasm

Aceşti oameni sunt caracterizaţi de umorul sarcastic şi nu fac faţă bine unei abundenţe emoționale. Dragostea face ca reprezentanţii acestui Semn Zodiacal să facă glume şi să tachineze obiectul simptiei lor. Ei te studiază şi simt că cu tine e vesel.

Capricorn: Îndoiala de sine

Când vine vorba despre dragoste, lucrurile se complică. Capricornul începe să se teamă de obiectul dorinţei sale, iar în comportamentul său devine nervos şi este ceva neobişnuit pentru el. 

Capricornul e o persoană închisă în sine şi acest lucru se vede mai ales când sunt implicate sentimentele sale cele mai interioare. Capricornul decide adesea să continue relaţiile cu cei pe care îi cunoaşte mai bine, ceea ce după un oarecare timp, îi subminează încrederea în sine. 

Vărsător: Prioritate pentru petrecerea timpului împreună

În relaţii şi în dragoste se comportă foarte arogant. El tinde să facă tot ce îi stă în puteri pentru  părea dezinteresat şi detaşat. Şi nu îi este greu deloc să creeze aparența de calm şi grijă, chiar dacă nu este deloc aşa. Dacă Vărsătorului îi pasă cu adevărat de tine, vei înţelege. 

Peşti: Comunicare

Cel mai bun mod de a-şi exprima interesul, Peştii  consideră încercările de a da simţurilor o expresie iscusită. Prin comportamentul lor este greu să înţelegi dacă te place sau nu. Peştii vor vorbi cu tine despre nimic şi despre orice, îţi vor trimite mesaje la trei dimineaţa şi chiar îţi vor scrie scrisori. Vor dori să comunice cu tine în permanenţă. pentru că vor fi îndrăgostiţi de tine.

Sursa :