Cum să uiți omul care nu te tratează după cum meriți cu adevărat

Dragostea e frumoasă. Dragostea nu nu urăște, nu invidiază. Dragostea iartă, uită, lasă. Dar uneori, dragostea te face să-i ierți pe cei care te fac să suferi, să le mai dai o șansă. Uneori, dragostea te îndeamnă să faci o alegere în favoarea altor persoane, dar în detrimentul tău.

Dragostea e frumoasă… Dar uneori te face să-i ierți pe cei care îți aduc doar durere. Uneori, dragostea te obligă să închizi ochii la egoismul celui pe care îl iubești și să-l lași să te trateze la fel de rău mai departe. Atunci tu alegi. Alegi pe altcineva, alegi în detrimentul tău.

Această stare de orbire completă, această stare de ignoranță poate avea un efect foarte puternic asupra ta. Îți poți pierde sentimentul de încredere în sine. Uiți, de fapt, cât de importantă ești cu adevărat. Îți poți rupe viața în bucăți. De aceea este foarte important să poți să te eliberezi de toate grijile, durerile, rănile, fricile, îndoielile.

Da, este greu. Dar nimic nu este ușor.

E mult mai greu să suferi, să te prefaci că nu se întâmplă nimic pentru că ești prea speriată să nu pierzi pe cineva.

Nu fiecare persoană din viața ta este predestinată să rămână acolo pentru totdeauna. Și este normal acest lucru. Nu toți oamenii merită dragostea ta, energia ta, slăbiciunile tale. Unii au nevoie de tine doar pentru că vor să te folosească, vor ceva în schimb de la tine.

Dar ei nu merită să facă parte din viața ta, lor nici nu le pasă de tine, trebuie să înțelegi acest lucru. Este ceva normal să vrei să te eliberezi de acești oameni, chiar dacă te sperie acest fapt și te face să te simți puțin nesigură pe tine.

Când îți vei da seama că drumurile tale trebuie să se separe de ale lui, nu ceda. Acceptă despărțirea fără teama de ce va urma. Respectă-ți alegerile și înțelege că nu fiecare rădăcină trăiește în același sol mult timp.

În lume toate-s trecătoare, toate-s noi și nouă toate… Cu cât vei accepta acest lucru, cu atât va fi mai bine pentru tine. Nu sta pe loc. Luptă pentru tine, alege libertatea, alege pozitivismul, alege lumina.

Înconjoară-te de oameni care să te merite și mergi doar înainte. Fericirea ta e aproape, doar mergi spre ea.