Cum să-ți folosești energia feminină, ca să atragi oamenii potriviți

Energia noastră este ceea ce dăruiește viață și esență acțiunilor noastre. Deosebit de importantă este energia noastră feminină, care ne definește identitățile și dăruiește farmecul specific doar nouă – femeilor. De aceea, descoperind-o și învățând să o menajăm corect, obținem control asupra modului în care ne afirmăm în societate.

În acest articol relatăm cum anume putem face acest lucru!

Răsfață-te. Permițându-ți să te relaxezi, evadând din rutina ta împovărătoare, cel puțin o zi săptămânal, vei simți cât de benefic este efectul acestei alegeri. Renunță la responsabilitățile tale zilnice, ia o pauză și concentrează-ți toată atenția doar pe tine. Fă o baie cu spumă, fă-ți o programare la masaj și dormi până la ora 12 dimineața, uitând de toate problemele lumii. Par a fi niște fleacuri, dar ele contribuie semnificativ la modul în care îți percepi propriul corp.

Practică sportul. Nu există nimic mai energizant decât o doză de sport, cel puțin o dată sau de două ori săptămânal. Sportul nu doar îți va îmbunătăți calitatea sănătății psiho-fiziologice, ci și îți va permite să vezi cu ochii tăi o variantă mai atrăgătoare a propriului tău corp, fapt care îți va perfecționa imaginea de sine.

Schimbă-ți abordarea asupra vieții tale intime. Adevărul este că fiind constrânse de gândul la prejudecățile instalate în societate, sau la propriile noastre imperfecțiuni, pierdem partea frumoasă a vieții. Fericirea se ascunde în libertate, în lipsa de frică și în luarea propriilor noastre decizii. Deci, lasă frâu liber dorințelor tale, dăruiește și acceptă iubirea în toate formele ei, simțindu-te minunată, alături de partenerul tău. Astfel vei putea observa cât de profund sesizabilă va deveni energia ta feminină.

Petrece mai mult timp cu alte femei. Făcând asta, te vei simți conectată de comunitatea feminină. Nu contează, dacă petreci mai mult timp cu prietenele, sora sau mama ta, important e să te lași înconjurată de această energie, absorbind-o și recăpătându-ți încrederea în identitatea ta feminină.

Cufundă-te în artă. Creând, explorăm abisurile noastre spirituale. Învățăm să transpunem în cele mai variate moduri propriile noastre gânduri, visuri și dorințe, iar energia noastră feminină se alimentează din asta. Permite imaginației tale să preia controlul asupra acțiunilor tale și vei descoperi dimensiuni fascinante ale femeii din tine.

Daniela M.