Cum să te conectezi cu feminitatea ta divină

feminitate

În fiecare din noi, energia feminină și masculină este prezentă în același timp, iar conectarea cu această energie este cheia păcii și armoniei în suflet. Acest lucru se aplică atât bărbaților, cât și femeilor, deși, în mod natural, pentru femei pur și simplu este un lucru vital.

Ce se întâmplă în momentul când ești îndepărtată de principiul feminității și cum poți să restabilești această legătură? Există o serie de tehnici foarte eficiente care te vor ajuta în acest sens. Te vor ajuta să te accepți așa cum ești, ca să găsești fericirea și pacea interioară.

Conectarea cu energia divină.

Există multe teorii despre motivul pentru care femeile și energiile feminine au fost considerate de mai mult timp secundare și nu atât de importante. Feminitatea divină pur și simplu a fost uitată. Cu toate acestea, sursele istorice indică faptul că acest lucru nu a fost așa dintotdeauna: cu mult timp în urmă, feminismul sacru a fost tratat cu cel mai profund respect. Acest lucru le-a permis oamenilor să facă față mai ușor dificultăților și să trăiască calm și armonios.

Energia feminină.

Ffiecare persoană are o energie feminină. Iar fericirea și bunăstarea depind de relația fiecăruia cu ea. Principiul feminin este asociat cu luna și fazele sale. Emoțiile, sentimentele și potențialul tău sunt supuse acestei influențe ciclice și acesta este un lucru bun. În acest fel, poți să urmărești care perioade sunt mai productive și să planifici rațional când să lucrezi și când să te odihnești.

Energia feminină este asociată cu introspecția, intuiția, creativitatea, meditația. În momentul unirii cu energia feminină, creierul tău funcționează ca de obicei. Este foarte important să te concentrezi rațional cu sentimentele și emoțiile pe care le ai ca să găsești răspuns la tot ce te frământă. Energia feminină este în strânsă relație cu pământul și în acest fel vei putea rămâne în perfectă armonie cu natura, să o iubești și să ai grijă de ea.

Cum te poți conecta cu feminitatea divină? Există câteva lucruri simple pe care să le practici în viața de zi cu zi ca să întărești această legătură:

Meditația.

Majoritatea tehnicilor de meditație pe care azi le cunoști au fost dezvoltate de bărbați. Drept urmare, ele au fost transmise din generație în generație tot către bărbați. Acest lucru nu putea să nu îi afecteze. Principiul cheie al meditației este relaxarea. Ea calmează mintea, îți permite să obții pace și armonie.

Dar este important să practici și alte tehnici feminine. Acest lucru este important pentru orice persoană care vrea să realizeze un echilibru între vibrațiile masculine și cele feminine. Alte asemenea tehnici sunt dansul, vizualizarea creativă și multe altele. Te vei concentra mai mult pe corpul tău și vei primi o senzație incredibilă de libertate și zbor.

Trăiește în armonie cu corpul tău.

Feminitatea divină încurajează femeile să-și iubească corpurile. Această iubire nu depinde de formă, rasă, vârstă, sănătate sau stare fizică. Trebuie să te iubești așa cum ești. Firește, aceasta nu mai este ca dragostea la prima vedere, dar e vorba despre o călătorie mai lungă. Nu este vorba de a te iubi pe tine în avans, din memorie sau să te conformezi tiparelor impuse, ci să te iubești azi, așa cum ești. Mereu.

Această călătorie este una dificilă. Din copilărie au fost impuse anumite reguli precum că, dacă vei realiza ceva, abia atunci vei fi fericită. Drept urmare, nu ai trăit în prezent și nu te-ai bucurat de viață. Chiar și atunci când începi călătoria în armonie cu propriul corp, îndoielile vor predomina în continuare.

Alungă toate aceste îndoieli și iubește-te! Pentru a realiza că corpul face parte din natură, trebuie să studiezi și să te deschizi. Poți folosi tehnici diferite precum dansul, tehnici de meditație, cursuri la psiholog.

Dansând cu sufletul.

Una dintre cele mai frumoase și mai plăcute modalități de a te exprima este dansul. Dar este și un bun mod de a vorbi cu tine însăți. Mișcarea este primul limbaj disponibil oamenilor și nu este doar cea mai veche metodă de detașare, dar și cea mai sinceră. Nu este vorba despre o mișcare sau un dans anume.

Trebuie să te miști liber, așa cum îți dictează natura. Nu folosi mintea pentru a controla corpul: lasă mâinile și picioarele să-ți spună cum să te miști și ce să faci. Discută cu tine însăți în timp ce dansezi. Ai încredere în intuiția ta și vei ajunge să te cunoști pe sine însăți.

Conectează-te cu zeița interioară.

Ea trăiește în fiecare persoană, în interiorul fiecăruia. A simți acest lucru, a ști înseamnă și a te conecta cu feminitatea ta divină. În diferite momente și etape ale vieții tale, anumite ființe divine din interiorul tău sunt mai puternice și sunt ca niște binecuvântări trimise pentru a rezolva anumite probleme.

A cunoaște zeițele tale interioare înseamnă să cunoști forțele dominante din interiorul tău, să te cunoști pe tine însăți. Vei putea descoperi multe despre forța propriilor instincte, priorități și oportunități. Când vei descoperi zeița interioară, te vei deschide în realitate și vei învăța să-i folosești puterea și înțelepciunea. Aceasta este adevărata unire cu feminitatea divină.

Cercurile.

Cercul este un simbol pentru unitate și infinitate. Este despre continuitate. Întâlnirea cu alte persoane din cercul tău este un mod de transformare personală și colectivă. Cercul este o structură care șterge conducerea prin cunoașterea tuturor participanților. Acest lucru permite tuturor să-și ia locul fără teamă de nimeni și nimic.

Acesta este exact opusul a ceea ce am fost învățați din copilărie: vigilență, prudență, lupta pentru conducere și victorie. Cercurile pot fi foarte diferite: cercuri terapeutice, spirituale. Principalul lucru este să te simți liber și să fii tu însăți. Aceasta este legătura cu feminitatea ta divină.

Sursa :