Cum să te aperi de energia negativă a celorlalţi: cinci reguli importante!

Capacitatea de a ne putea apăra de energia negativă a oamenilor care ne înconjoară este un adevărat talent spiritual. Această abilitate vine odată cu trecerea timpului şi cu mult lucru asupra propriei percepţii a universalităţii. Iată câteva modalităţi care te vor îndruma în arta apărării de energia negativă:

Nu uita că nu poţi să placi tuturor

Dacă cineva nu este satisfăcut de felul tău de a fi sau de oricare altă latură a ta, nu încerca să-l convingi inversul sau să-l impresionezi. Acest lucru nu va aduce la nimic bun. El doar îţi va irosi energia naturală.

Ţine cont de faptul că nu toată lumea este datoare să te adore. Oamenii sunt pe pământ pentru alte scopuri. Important este să înveţi să te iubeşti pe tine însăţi, aşa încât să fii absolut sigură de propriile tale forţe şi să nu crezi în nicio critică subiectivă, din partea oamenilor care vor doar să-ţi strice aura.

Fii atentă la alegerea oamenilor

Trupul, sufletul şi gândul tău sunt elementele templului tău. Ele au nevoie de grijă şi atenţie. Ele nu pot fi neglijate. De aceea, trebuie să fii foarte atentă în alegerea oamenilor care ar putea să intre în templul tău. Asta pentru că nu ai garanţia ce ar putea face ei acolo. Nu ştii dacă ei ar cultiva flori sau ar dărâma monumente artistice. Ai grijă pe cine laşi să intre în viaţa ta şi atunci vei micşora, considerabil, posibilitatea de fi victimă a energiei negative a altcuiva.

Încetează să atragi atenţie la oamenii necalitativi

Când vorbim despre oameni lipsiţi de calitate, îi egalăm cu noţiunea de vampiri energetici. Ei ne fură energia, spiritualitatea şi armonia interioară. Faptul că noi comunicăm, voluntar, cu astfel de oameni, ne face să semănăm cu nişte suicidari ai spiritualităţii. Trebuie să ne ocrotim starea sufletească de acest gen de oameni. De aceea, evitaţi la maxim interacţiunea cu ei, indiferent de statutul lor în viaţa voastră personală.

Respiră la aer liber

Petrece-ţi timpul liber în natură. Bea apă şi fă exerciţii fizice. Culcă-te pe pământ şi privește la cer, admirând mişcarea norilor şi culorile fluturilor. Simte fericirea prin simplitatea ei şi atunci natura îţi va dărui putere şi rezistenţă.

Controlează-ţi propria raţiune

Desigur, toţi factorii externi despre care am vorbit până acum contează foarte mult. Dar nu trebuie să uităm că aceştia sunt încercări ale sorții, peste care noi trebuie să trecem cu propriile noastre forţe. Problema este că instrumentul fundamental prin care putem depăşi şi înfrunta energia negativă a altor oameni este auto-controlul. Fără el suntem slabi şi vulnerabili în faţa atmosferei pesimiste ce domină societatea actuală. De aceea, este foarte important să elaborăm o viziune proprie asupra lucrurilor şi să ne învăţăm să înţelegem propriile noastre sisteme biologice şi psihologice.

Nu uita că arta apărării de orice energie negativă existentă, constă în iubirea de sine şi în auto control. Succes!

Sursa :