Cum să scapi de bărbații nepotriviți din viața ta și cum să-l alegi pe cel predestinat ție

Multe femei nu pot să-și construiasc viața personală, pentru că nu-și găsesc bărbatul potrivit.

• Poate fi blând și grijuliu, dar căsătorit.
• Are hobby-uri pe care tu nu le poți accepta, fie pescuitul sau vănătoarea după alte femei.
• Unii pot fi buni doar în pat sau doar la vorbe.

În general, pentru a menține o relație de lungă durată trebuie să faci sacrificii, doar că astfel relația mai devreme sau mai târziu se sfârșește, iar tu realizezi că te-ai jertfit în tot acest timp, de aceea cel de lângă tine se simte perfect.

Astfel apar bărbații nepotriviți în viața ta și te privezi de șansa la fericire. Nu că bărbatul potrivit nu ar exista, pur și simplu tu pentru el nu ești potrivită. Pentru că te conduci după criterii greșite. Ca și cum ți-ai lua cei mai frumoși pantofi, dar ar fi imposibil să mergi cu ei.

Aceste criterii au apărut pur și simplu, chiar dacă nu ți le amintești. Ele se ascund în subconștientul tău și au un loc important în viața ta:
• Întrețin propriul tău corp.
• Au grijă de sănătate.
• Apar sentimente și iubirea misterioasă.

Subinconștientul mereu are mai multă încredere în primii profesori din viața ta, în părinți și rude. Și cât de corecte sunt viziunile lor despre viața personală? De ce ai nevoie cu adevărat? Și nu contează cât de mult un om poate rezista la această programare, stomacul este întotdeauna un creier mai inteligent. Deoarece stomacul este capabil să elimeneze ceea ce-i face rău, iar creierul nu este capabil să fac acest lucru.

Dacă până acum ai întâlnit doar bărbații nepotriviți, asta înseamnă că nu alegi corect. Cum să înveți să alegi bărbatul potrivit și nu pe cel care te vrea doar pentru o noapte? Desigur, trebuie să-ți schimbi criteriile de care ții cont. Pentru că atât timp cât nu știi pe cine dorești să întâlnești omul potrivit poate fi chiar lângă tine, iar tu fără să conștientizezi acest lucru îl ignori.

Cele mai importante criterii de care trebuie să ții cont sunt:
• Calitățile partenerului.
• Calitățile pe care ți li-ai dori să le aibă partenerul.
• Calitățile pe care nu le-ai fi dorit să le aibă partenerul.
• Imperfecținea pe care nu ai accepta-o.
• Ce poți să-i oferi în această relație – ceea ce nu ar putea alta să-i ofere.
• Ce dorești să ai de la ceastă relație.
• Ce-i mai important în relația voastră, de dragul cui continuați această relație.

Pentru un rezultat bun trebuie să ții cont de următoarele criterii, să le notezi în propriul jurnal sau să le induci în subinconștietul tău. Fă-ți o nouă listă de criterii care te vor ajuta să-ți găsești omul potrivit.

Pentru a scăpa de limite și restricții trebuie să ții cont de aceste metode:
1. Dragostea nu poate fi sacrificiu sau suferință. Iar dacă poate fi, atunci, se poate trata. Nu confunda dragostea cu tragedia.
2. Iubești nu pentru ceva, dar pur și simplu iubești.
3. În iubire nu este loc de supărări și observații. În caz contrar, deja nu mai este o dragoste sănătoasă, ci o lecție de educație. Încearcă să nu te comporți ca un copil.
4. Despre iubirea ta poți vorbi, chiar dacă este interzis de etichetă. Dar, din fericire nu este interzis de lege.
5. A arăta că-ți pasă de sentimetele cuiva nu este o slăbiciune. Încetează să te prefaci că ești un om indiferent.
6. Meriți iubirea pe care ți-o dorești. Nu te mai agăța de principul „Ia ceea ce ți se dă.” Dragostea nu este o marfă. E un foc care trebuie să fie aprins de ambele inimi.
7. E bine să te iubești pe tine însăți. Altfel să nu te miri atunci când altcineva nu te poate iubi.

Chiar și după ce ți-ai făcut ordine în criterii, oricum va trebui să alegi pentru a-ți găsi partenerul potrivit.

Pentru a avea capacitatea de a alege trebuie să ții cont de sfatul lui Allan Pease:
„Până în 2009, populația mondială a fost de 6, 74 miliarde de oameni. Dintre aceștia 50.5% sunt bărbați, iar 49,5% femei. 3,8 miliarde de oameni sunt cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani, presupunem că 80% dintre ei sunt într-o închisoare sau într-un spital de psihiatrie sau pur și simplu nu sunt disponibili. Mai rămân încă 380 de milioane de oameni normali ai sexului opus. Aproximativ o cincizecime dintre acești bărbați pot fi potriviți pentru tine. Prin urmare, în lume sunt 7,6 milioane de oameni, care pot face ca inima ta să bată mai repede. În cazul în care fiecare al cincilea bărbat are calități și valori care coincid cu ale tale, atunci ar reieși că ai la dispozitie 1.52 milioane de parteneri ideali, care așteaptă să te cunoască.”

Succesul nu-l ating dintre cei care stau acasă și își așteaptă prințul sau prințesa. Trebuie să fii un om activ pentru a întâlni cât mai mulți oameni. După cum am scris mai sus în lume sunt 1,52 milioane de oameni care-ți pot fi parteneri ideali. Doar că în acest moment ei nu știu de existența ta. Pur și simplu trebuie să-i găsești.

Nu vei întâlni partenerul potrivit într-un club de noapte, pentru că în astfel de locuri oamenii merg pentru a-și găsi parteneri ocazionali și nu pentru o viață. Încearcă să faci ceea ce de mult timp ai dorit să te înveți, de exemplu: mergi să înoți. Înscrie-te la cursurile de care de mult timp erai interesată. Poți învăța să dansezi, să pictezi, să faci fotografii. Astfel vei învăța ceva nou și vei cunoaște mai mulți oameni.

Vei întâlni oamenii cu care te vei înțelege, deoarece împărtășiți aceleași interese. Ar fi posibil ca și valorile, calitățile să se asemene cu ale tale. Vei avea noi prieteni care îți vor face cunoștință cu prietenii lor și astfel cercul tău de oameni va crește.

Sursa :