Cum să satisfaci emoțional un bărbat: șase lucruri atât de importante pentru el

Bărbatul de lângă tine ar putea să nu-ți spună prea multe despre dorințele lui. Dacă ceva îl nemulțumește, cel mai probabil se va retrage, va fi supărat sau pur și simplu va tace. Atunci sunt importante gesturile femeii iubite.

Iată câteva lucruri care sunt foarte importante pentru latura emoțională a unui bărbat:

1.Atingeri

Adu-ți aminte ce iubește el, de ce are nevoie. Ia-l mai des de mână, îmbrățișează-l, sărută-l, ajută-l. Atingerile apropie mult doi oameni la nivel emoțional.

2.Discuții

Discută cu omul tău. Ascultă și înțelege. Nu neapărat trebuie să răspunzi de fiecare dată. Uneori el are nevoie doar să fie ascultat. Încearcă să-l faci să înțeleagă că ai nevoie de prezența lui, de cuvintele lui sincere.

3.Atenție

Atunci când ești cu omul tău, fii numai cu el. Fii aici și acum. Lasă telefonul deoparte, lasă toate lucrurile care te-ar putea deranja. Încearcă pe câteva clipe să nu vorbești despre serviciu, despre situația financiară. Pur și simplu primiți plăcere unul de la celălalt.

4. Interes

Oferă-i întrebări directe. Despre ceea ce simte, ce emoții trăiește, cu ce dificultăți se confruntă. Inițiază această discuție, ca să înțeleacă că-ți pasă cu adevărat.

5. Fii parte din viața lui

Nu e neapărat să mergi cu el la un meci de fotbal, dar ai putea să-i cumperi un bilet la meci. Manifestă interes față de ceea ce-i place.

6. Oferă-i spațiu personal

E important în toate relațiile. Oferă-i spațiu și timp să fie singur sau să iasă cu prietenii. În același timp, fă-l să înțeleagă că ești gata să petreci cu el weekend-ul și fiecare zi.

Un bărbat, atunci când simte mai mult decât atracție fizică față de o femeie, când știe că aceasta îl susține și îl ascultă, va oferi de o mie de ori mai mult!

Sursa :