Cum să satisfaci emoțional un bărbat ( ceea ce nu este mai puțin important)

Omul tău, ca și alți bărbați, e posibil să nu-ți spună prea multe despre dorințele lui. Dacă ceva nu-i ajunge, cel mai probabil va începe să se îndepărteze, să fie supărat și în cele din urmă să tacă. De aia de multe ori femeia de alături trebuie să-și folosească intuiția și încrederea,pentru a-l ajuta.

Iată câteva momente care sunt la fel de importante ca atracția fizică.

1.Atingeri.

Adu-ți aminte ce iubește, de ce are nevoie. Ia-l mai des de mână, îmbrățișează-l, sărută-l, ajută-l la să-și aranjeze cravata. Atingerile apropie mult doi oameni la nivel emoțional.

2.Discuții.

Discută cu omul tău. Ascultă și înțelege. Nu neapărat trebuie să răspunzi de fiecare dată. Uneori el are nevoie doar să fie ascultat. Încearcă să-l faci să înțeleagă că ai nevoie de prezența lui, de cuvintele lui sincere.

3.Atenție.

Atunci când ești cu omul tău, fii numai cu el. Fii aici și acum. Lasă telefonul deoparte, lasă toate lucrurile care te-ar putea deranja. Încearcă pe câteva clipe să nu vorbești despre serviciu, despre situația financiară. Pur și simplu primiți plăcere unul de la celălalt.

4. Interes.

Oferă-i întrebări directe. Despre ceea ce simte, ce emoții trăiește, cu ce dificultăți se confruntă. Inițiază această discuție, ca să înțeleacă că-ți pasă cu adevărat.

5. Fii parte din viața lui.

Nu e neapărat să mergi cu el la un meci de fotbal, dar ai putea să-i cumperi un bilet la meci. Manifestă interes față de ceea ce-i place.

6. Oferă-i spațiu personal.

E important în toate relațiile. Oferă-i spațiu și timp să fie singur sau să iasă cu prietenii. În același timp, fă-l să înțeleagă că ești gata să petreci cu el weekend-ul și fiecare zi.

Un bărbat, atunci când simte mai mult decât atracție fizică față de o femeie, când știe că aceasta îl susține și îl ascultă, va oferi de o mie de ori mai mult!

Sursa :