Cum să restabilești energia feminină: câteva modalități sigure

Energia feminină este arma noastră cuceritoare. Ea ne alimentează încrederea și ne dăruiește atât de multe experiențe speciale, pe care le putem înțelege, cu adevărat, doar fiind femei. Deseori, însă, din cauza zecilor de roluri cărora trebuie să le facem față zilnic, mai obosim… Și atunci, rezervorul nostru spiritual seacă și el.

Drept rezultat, devenim mai pasive, mai iritate, mai indiferente de modul în care ne afirmăm în societate. Și chiar dacă nu realizăm acest lucru, cultivând această abordare nesănătoasă, noi, de fapt, grăbim propria bătrânețe fizică și emoțională.

De aceea, dacă te întrebi, cum să pui capăt acestui haos spiritual, îți propunem următoarele modalități, care te vor ajuta să-ți restabilești energia feminină:

MEDITEAZĂ

Energia feminină se află în adâncul sufletului tău. Ea trebuie descoperită, revelată și scoasă din abisurile tale psiho-emoționale. Poți face acest lucru, pătrunzând într-o stare de echilibru absolut cu tine însăți, iar meditația este instrumentul prin care poți face acest lucru.

Meditând, accesezi o dimensiune cu adevărat autentică a sufletului tău și te lași ancorată de momentul de aici și acum, uitând de probleme și responsabilitățile tale de ieri, de azi și mâine. Și nu e deloc obligatoriu să te afli acasă, în poziția Lotus, ore în șir pentru a medita eficient.

O poți face oriunde: în timpul lecției la universitate, în transport public sau în duș. Important e să-ți concentrezi atenția asupra respirației tale, permițând gândurilor tale să treacă prin întreaga ta ființă, fără a-ți cauza orige gen de reacții emoționale. Vei fi uimită cât de conectată de femeia din tine te vei simți în urma acestei practici.

DANSEAZĂ

În dans ne descoperim corpul. De asemenea, dansând, lăsăm frâu liber artistei emoționale, impulsive și pline de dorință trupească din noi. Această artistă reprezintă partea creativă, spirituală și profundă din noi, care ne consolidează apartenența la comunitatea feminină.

Renunță pentru câteva clipe la neîncrederea pe care o porți în suflet, la rușine și inerție și permite-ți să te miști, din suflet, simțind fiecare vibrație a melodiei tale preferate. Permite-ți să fii tu însăți, cea adevărată, plină de patos și esență…

STUDIAZĂ

Devenim autentice când ne cunoaștem firea în profunzime. Cercetându-ne dorințele, necesitățile și pornirile lăuntrice, căpătăm control asupra propriei noastre personalități. Mai mult de atât, învățând cauzele reacțiilor, reflecțiilor și acțiunilor noastre, ne mai și ocrotim de etichetele, ura și impactul negativ pe care le primim din exterior.

Cunoscând adevărul, nu permitem nimănui să ne spună cine suntem!

 Daniela M.