Cum să reacționezi la trădarea din partea celor mai dragi oameni

Cei mai apropiați oameni trădează mereu și doare cel mai tare, pentru că anume ai au cheia inimii tale, au acces la emoțiile tale. Erich Maria Remarque spunea că ajungi să urăști cel mai mult omul care ți-a atins de suflet, apoi a scuipat în el.

Actorul Jean Reno a propus chiar niște măsuri severe în această privință: „Acești oameni trebuie șterși din viața noastră pentru totdeauna”. În teorie, acest sfat funcționează foarte bine, dar a încercat cineva să șteargă din viața sa un bun prieten, o rudă?

Mulți spun că oamenii trebuie iertați, ei sunt lipsiți de suflet, nu și-au dat seama ce fac. Trădarea nu este un indicator al atitudinii lor față de tine, este doar un indicator al slăbiciunii lor mentale. Trădarea soțului. Ea s-a căsătorit cu dragostea viețiii ei, înca de pe bănciile universitații.

Părinții nu au fost împotriva unei astfel de iubiri, curând nunta s-a făcut. La scurt timp, a rămas însărcinată. Bucurie mare pentru toți. Dar la una din consultațiile video, medicul le-a spus tinerilor că s-ar putea ca fătul să aibă o anomalie. Era o decizie foarte dificilă – păstrează copilul ori nu.

Familia soțului s-a speriat

Soacra a insistat ca, în caz că păstrează sarcina, fiul să divorțeze de ea. Ei nu au nevoie de un copil bolnav în familie. Ieri abia s-au înrudit, azi deja sunt dușmani. Tânărul soț s-a mutat la părinți și a refuzat complet să o ajute.

Dar ea a nascut un copil absolut sănătos. Socrii și fostul soț au aflat și au început să o preseze că nu și-au dat seama, că ar fi bine să se împace pentru copil, etc. Ea a cedat, s-au împăcat, dar nu au trăit împreună mai mult de 6 luni. Ppur și simplu nu a putut suporta trădarea.

Părinți și fii. Unii sunt foarte confuzi în relația cu mama lor. Mama lui Eugen a îmbătrânit și vrea atenție. În fiecare săptămână îl invită la ea la ceai. Dar el nu vrea să meargă. Toată copilăria Eugen a petrecut-o la bunica sa, iar mama avea grijă să-și aranjeze viața personală.

Eugen a fost dus la bunica pentru a nu-i încurca, iar acum este așteptat de mama ca cel mai drag oaspete. E greu să-și refuze mama, dar inima nu minte.

Oamenii sunt sfătuiți să se ierte unii pe alții, dar sufletul cum să reziste unei trădări? Când ai fost trădat, parcă ți s-ar fi rupt bucăți din suflet. Poți ierta, dar nu vei mai putea îmbrățișa niciodată.