fb

Cum să rămâi frumoasă și îngrijită la orice vârstă – 10 sfaturi utile!

Toate femeile își doresc să arate bine și să fie dorite indiferent de vârstă. În acest articol, vom împărtăși câteva secrete de frumusețe care îți vor salva o groază de bani. Poate că nici nu bănuiai, dar tot de ce este nevoie poate fi găsit în casa oricăreia.

1. Cum tonifiem pielea cu ajutorul apei sărate?

Pune sare într-un recipient cu apă călduță și amestecă. Ia un șervete curat și udă-l cu soluția obținută, apoi aplică-l pe față pentru 10 minute.

2. Un mic șiretlic pentru buze mai voluptoase

Aplică pe buze puțin ulei de migdale sau de cocos, ori oricare alt tip de ulei. Masează atent buzele cu periuța de dinți.

3. Minunile de care este în stare uleiul de măsline

Uleiul de măsline curăță și alimentează pielea într-un mod unic. E suficient să ții fața deasupra unei băițe cu aburi, apoi să îți masezi pielea cu ulei de măsline. Procedura se recomandă să fie repetată o dată la cinci zile.

4. Mierea ajută să maschezi coșurile

Dacă ai fost prinsă în flagrant de apariția unor coșuri, e suficient să aplici pe acestea puțină miere naturală și să aștepți în jur de 15 minute. Iritația și roșeața din jurul coșului va dispărea imediat.

5. Știai că picăturile pentru ochi reduc inflamațiile pielii?

Pentru a scăpa de inflamațiile nedorite, aplică pe un disc de vată picături pentru ochi și plasează-le pe zona necesară.

6. Demachiant pentru ochi în condiții casnice

Pune într-o sticluță puțină apă și ulei de măsline (3:1). Agită recipientul înainte de utilizare.

7. Bicarbonatul de sodiu îți vine în ajutor după o epilare nereușită

Oare de câte ori am întâmpinat tipica problemă în urma epilării când firele de păr cresc sub epiderm? Ia o linguriță de bicarbonate de sodiu, 1 lingură de apă și una de ovăz mărunțit. Plasează amestecul obținut pe piele și lasă-l pentru 5 minute, apoi clătește pielea cu apă fierbinte.

8. Bicarbonatul de sodiu te ajută înpotriva cearcănilor

Adaugă o linguriță de bicarbonat de sodiu la un pahar de apă. Udă un disc de vată în soluția obținută și plaseaz-ă sub ochi pentru 10-15 minute. După această procedură utilizează o cremă hidratantă de zi.

9. Piureul de banane îți va face părul mătăsos și strălucitor

Amestecă într-un recipient jumate de pahar de bere brună, o banană, un ou și puțină miere. Plasează conținutul pe toată lungimea părului și lasă-l astfel pentru câteva ore.

Advertisement

10. Uleiul de cocos și uleiul de lavandă pentru creșterea genelor

Amestecă câteva lingurițe de ulei de cocos cu câteva picături de ulei de lavandă. Plasează amestecul pe un disc de vată și aplică-l pe gene. Repetă procedura 2 ori pe săptămână.

Source :

likessmenow