Cum să rămâi frumoasă și îngrijită la orice vârstă: 10 sfaturi utile

Toate femeile își doresc să arate bine. Iată câteva secrete care îți vor salva o groază de bani. Tot de ce ai nevoie poate fi găsit în propria casă:

1. Cum tonifiem pielea cu ajutorul apei sărate?

Pune sare într-un recipient cu apă călduță și amestecă. Ia un șervete curat și umezește-l cu soluția obținută, apoi aplică-l pe față pentru 10 minute.

2. Piureul de banane îți va face părul mătăsos și strălucitor

Amestecă într-un recipient jumate de pahar de bere brună, o banană, un ou și puțină miere. Plasează conținutul pe toată lungimea părului și lasă-l astfel pentru câteva ore.

3. Uleiul de măsline face minuni

Uleiul de măsline curăță și alimentează pielea într-un mod unic. Ține fața deasupra unei băițe cu aburi, apoi masează pielea cu ulei de măsline. Repetă procedura o dată la cinci zile.

4. Un mic șiretlic pentru buze mai voluptoase

Aplică pe buze puțin ulei de migdale sau de cocos, ori oricare alt tip de ulei. Masează atent buzele cu periuța de dinți.

5. Mierea ajută să maschezi coșurile

Dacă ai fost prinsă în flagrant de apariția unor coșuri, aplică pe acestea puțină miere naturală și așteaptă 15 minute.

6. Demachiant pentru ochi în condiții casnice

Pune într-o sticluță puțină apă și ulei de măsline (3:1). Agită recipientul înainte de utilizare.

7. Bicarbonatul de sodiu te ajută înpotriva cearcănilor

Adaugă o linguriță de bicarbonat de sodiu la un pahar de apă. Udă un disc de vată în soluția obținută și plaseaz-ă sub ochi pentru 10-15 minute. După această procedură utilizează o cremă hidratantă de zi.

8. Bicarbonatul de sodiu te ajută după o epilare nereușită

Ia o linguriță de bicarbonate de sodiu, 1 lingură de apă și una de ovăz mărunțit. Plasează amestecul obținut pe piele și lasă-l pentru 5 minute, apoi clătește pielea cu apă fierbinte.

9. Uleiul de cocos și uleiul de lavandă pentru creșterea genelor

Amestecă câteva lingurițe de ulei de cocos cu câteva picături de ulei de lavandă. Plasează amestecul pe un disc de vată și aplică-l pe gene. Repetă procedura 2 ori pe săptămână.

10. Picăturile pentru ochi reduc inflamațiile pielii

Pentru a scăpa de inflamațiile nedorite, aplică pe un disc de vată picături pentru ochi și plasează-le pe zona necesară.

Sursa :