Cum să pari mai atrăgătoare – opt secrete simple, dar atât de eficiente

Poate crezi că nu poți face prea multe ca să devii o persoană mai atrăgătoare.

Dar sunt mici schimbări care au nevoie de timp și efort și care au un impact mare asupra oamenilor care te privesc.

1. Evită conversațiile fără sens și pe cele superficiale. Nu discuta doar despre timpul de afară sau despre ultimile știri. Vorbește despre tine și interesele tale. Interesează-te despre hobby-urile altor oameni.

2. Contactul vizual. Când cunoști pe cineva, observă culoarea ochilor săi. Astfel vei privi cu mai multă atenție în ochii interlocutorului. Iar acest contact vizual prelungit te va face mai atractivă pentru acel om.

3. Igiena personală. Un duș bun te poate ajuta să arăți mai atrăgătoare. Miroși mai frumos, părul arată mai bine, iar acest lucru arată că-ți cunoști valoarea.

4. Gesturile mâinilor. Psihologii susțin că oamenii par mai încrezători și mai interesanți atunci când gesticulează. Gesturile atrag atenția.

5. Îmbracă-te cu gust. Oamenii te întâmpină după felul în care ești îmbrăcată. Acest lucru nu înseamnă să te îmbraci în cele mai scumpe haine. Învață-te să asortezi hainele și să le alegi cu gust.

6. Zâmbește. Zâmbetul te face mai frumoasă.

7. Femeile îi găsesc mai atrăgători pe acei bărbați mai greu de ghicit și de înțeles – te plac sau nu. Bărbații la rândul lor sunt atrași de femeile cu stil, care știu ce vor și care lasă loc de o doză de mister.

8. Mirosul plăcut. Puțin parfum și lucrurile vor merge în favoarea ta.

Indiferent de orice, nu uita să fii TU!

Sursa :