Cum să obții ceea ce îți dorești cel mai mult în numai 60 de zile

În luna aprilie, a anului 2015, m-am gândit serios să devin un scriitor. Am scris o carte în format electronic și acum aveam nevoie să găsesc o redacție care să mi-o publice. La acel moment aveam un site pe care scriam, dar problema era că nu aveam mulți abonați.

Ca o redacție să accepte să publice o carte, scriitorul trebuie să aibă un anumit număr de cititori constanți, adică să aibă o platformă. Am spus că până la sfârșitul anului intenționez să am 5000 de abonați, la ce mi s-a răspuns că acest lucru este imposibil, pentru asta am nevoie de 3-5 ani. Mi-a fost replicat că asta este realitatea.

Eu m-am întrebat: ”Realitatea cui?”

Cui să îi cereți sfatul?

Darren Hardy a scris: ”Niciodată nu cere sfatul unei persoane cu care nu ai vrea să te schimbi cu locurile.”

Persoana pe care o urmezi determină cine vei deveni în viață. Dacă ”liderul” tău stagnează, la fel vei sta pe loc. Rezultatele tale sunt o reflecție a rezultatelor liderului tău.

Eu mi-am dat seama că ceream sfatul persoanelor nepotrivite. Trebuia să cer ajutorul celor care deja a obținut ce și-a dorit. Ceilalți dețin doar o teorie vagă asupra acestui lucru.

De ce este important să știi clar ce îți dorești?

”Aceasta este ironia vieții majorității oamenilor. Nu știu ce să facă cu viața lor, dar cu toate acestea sunt foarte activi.”  – Ryan Holiday.

Majoritatea absolvenților de liceu merg la facultate fără a ști de ce au nevoie de aceasta. Ei se lasă purtați de fluxul vieții, așteptând până când cineva le va indica ce să facă mai departe. Ei nu se gândesc cum ar trebui să arate viața lor. Din acest motiv, ei nu pot distinge o îndrumare bună de una rea.

Pe de altă parte, persoanele care știu ce vor de la viață privesc lumea diferit. Odată ce știi ce lucruri te pasionează, ele te atrag peste tot. De exemplu, când ai cumpărat o mașină pe care ți-ai dorit-o mult timp, începi să observi pe stradă mai des mașini de același model.

Când decizi ce îți dorești de la viață, se întâmplă același lucru ca și cu mașina. Începi să observi mai des lucrurile care te pasionează și noi oportunități legate de acestea.

Odată ce îți dai seama ce îi dorești, vei începe să observi soluții mai simple și mai ușoare pentru problemele tale. Cu ajutorul informațiilor corecte, în doar câteva luni vei fi în stare să obții ceea ce necesită zeci de ani pentru realizare.

”Când studentul este pregătit, profesorul apare singur” – Mabel Collins.

Astfel, în 2015 am dat peste peste un anunț despre cursuri online pentru promovarea unui blog. Am plătit 197 de dolari și după ce am terminat cursul, în două săptămâni, articolele mele au apărut pe mai multe bloguri.

La 60 de zile după ce mi s-a spus că pentru realizarea scopului meu am nevoie de 3-5 ani, am avut numărul necesar de abonați.

Când știi ce vrei, observi oportunități pe care majoritatea oamenilor le trec cu vederea. Ralph Waldo Emerson a spus: ”Odată ce ai luat o decizie, întreg Universul va contribui la îndeplinirea dorinței tale.”