Cum să lași omul, care trebuia să fie alături de tine pentru totdeauna!

Fiecare își are omul său. Omul, căruia niciodată nu am putea să-i spunem „Adio”. Omul pentru care am face multe. Omul, alături de care uiți de toate. Omul, de mână cu care am fi vrut să rămânem și peste 10, 20,40 de ani. E omul pe care nu-l vom uita niciodată. Dar și acest „niciodată” uneori trebuie să existe, pentru a putea merge mai departe. Și nu pentru că tu nu vrei asta, dar pentru că așa s-a întâmplat, sau nu te mai iubește, sau drumurile voastre nu se mai intersectează.

Cum totuși să te îndepărtezi de omul care trebuia să fie alături de tine pentru totdeauna.

Pentru început, încearcă să accepți că acest om a fost important, dar că l-ai întâlnit în momentul nepotrivit, sau pur și simplu că așa s-a întâmplat. O iubire unilaterală e insuficientă pentru a păstra alături un om. Iar cea mai bună soluție este să te împaci cu gândul și să mulțumești că a fost. Ai crescut. Și asta inclusiv datorită acestui om.

Unii oameni nu întâlnesc niciodată omul pe care ar fi gata să-l iubească o viață. Ei se pot îndrăgosti de multe ori, se pot căsători, pot să trăiască o viață alături de cineva, dar fără a simți acea conexiune puternică, acea încredere și apropiere. Unii niciodată nu știu ce înseamnă dragostra adevărată. Dar tu știi. Oare nu trebuie să mulțumești pentru asta?

Dacă e să lași un om drag, trebuie să o faci cu sufletul împăcat. E greu, dar e posibil. Respectând decizia celuilalt, vei primi respectul celui care va veni în viața ta, atunci când vei fi gata pentru o relație frumoasă.

Fii mândră de tine. Fii mândră că nu ți-a fost frică să iubești. Că ai riscat totul. Restul e doar parte din destin, din viață, din lecții învățate din mers. Fii mândră că porți cu tine dragoste.

Sursa :