Cum să-l faci să-i pară rău că te-a pierdut

Primul lucru pe care vrei să-l faci după o despărțire este să-l faci să regrete pe fostul tău că te-a pierdut. Mai mult decât orice altceva, vrei ca fostul să simtă măcar pentru o clipă durerea și anxietatea care te chinuie pe tine.

Visezi că el va începe să regrete că s-a despărțit de tine și va simți pe propria piele ceea ce simți tu. Vrei să-și dea seama cât de mult îl mai iubești. Crezi în el, în ciuda faptului că s-a purtat urât cu tine în tot acest timp. Nu este ciudat că nu-ți dai seama dacă un bărbat regretă sau nu că s-a despărțit de tine.

Tot ce vrei este ca el să sufere. Ești o persoană vie, cu sentimente, cu emoții, cu stări de nesiguranță și durere. Există oare un mod prin care să-l faci să regrete că te-a pierdut? În primul rând trebuie să înțelegi că dacă el deja este fost pentru tine. Ai pierdut cu el legătura emoțională, atunci nu trebuie să te bazezi pe înțelegere din partea lui.

El niciodată nu va putea să înțeleagă ce simți tu cu adevărat. El nici pe sine nu se poate aprecia. Oamenii care își cunosc adevărata valoare niciodată nu îi vor umili pe alții, cu atât mai mult pe cei pe care îi iubesc.

Asemenea persoane nu sunt decât narcisiste, toxice, incapabile din punct de vedere emoțional. Ele niciodată nu vor putea empatiza cu cineva. Singurul mod ca să ajungi la inima unei astfel de persoane este prin ego-ul său.

Lasă-l să vadă cum poți trăi fără el

Lasă-l să se întrebe de ce acum îl eviți, lasă-l să-și dea seama că a pierdut femeia care îi lumina viața. Da, poate că ai făcut destul greșeli în relația ta, dar uită de asta. Rupe cu el toate legăturile, demonstrând că ești puternică.

Aceste lucruri îi vor distruge ego-ul. Acțiunile tale trebuie să vorbească pentru tine. Vei vedea că se vor întâmpla lucruri uimitoare: vei transmite lumii că ești o persoană integră cu propria poveste de viață. Prin acțiunile tale concrete vei deveni mai încrezătoare. Treptat îți vei recăpăta stima și iubirea de sine.

Stabilind limite personale și demonstrând onestitate față de tine, dar și de ceilalți, vei începe să vezi toate posibilitățile unei asemenea gândiri. Acestea vor fi decizii care îți vor da putere și cu ajutorul cărora îți vei recăpăta liniștea sufletească.

Încheind relația cu fostul, îl vei face să se gândească la acest lucru. Posibil să-și amintească vremurile bune când erați încă împreună. Poate va începe să-și analizeze deciziile, poate va începe să-i fie dor. Arată-i că ești fata deciziilor, acțiunilor. Fata care asociază viața și fericirea cu cineva care o va trata cu respect.

Arată-i că ai principii, limitE, anumite standarde

Dovedind prin acțiunile tale că nu-ți mai pasă, îl vei face pe fostul să simtă că nu mai are controlul. Posibil să Intre în panică și să fie el cel care va ajunge la tine. Nu pentru că brusc i se va face dor, ci pentru că va vrea să preia din nou controlul asupra ta. Va vrea să fii iar cu el, ca mai înainte.

Și totul pentru că l-ai lipsit de oxigen, de ego-ul lui. Dar trebuie să nu uiți că el este doar cel capabil de egoism, de regrete, dar nu de remușcări sincere și dezinteresate. Dacă vei continua astfel, fără să acorzi atenție la toate nivelurile la care el încearcă să se conecteze cu tine, cu siguranță va regreta.

Sursa :