Cum să iubești un bărbat, ca acesta să fie cu tine o viaţă: 10 sfaturi din partea unui psiholog celebru

După șase ani în care am consiliat cuplurile, pot spune că fiecare familie este nefericită în felul său. Psihologia seamănă cu matematica mai mult decât crezi. Și, cu siguranță, există lucruri care pot fi scoase din paranteză în mai multe ecuații.

Toate femeile, în mod natural – sunt creaturi mai emoționale, cărora le trebuie timp pentru a ajunge la o concluzie logică. Dar, în multe cazuri, toate lucrurile pe care le cerem de la un bărbat nasc doar certuri.

Vrei să fii iubită cu adevărat, respectată și îl vrei prezent atunci când ai nevoie de îmbrățișarea lui? Atunci trebuie și tu să-l iubești pe măsură. Îți prezentăm câteva sfaturi care te pot ajuta în relația ta cu omul iubit.

1. Amintește-ți în fiecare minut de ce ești în relație cu un bărbat

Scopul relațiilor, de obicei este – confortul maxim pentru o perioadă cât mai lungă de timp sau, cu alte cuvinte, să fii fericit alături de partenerul tău. Deci, amintește-ți acest lucru atunci când ai grijă de el, când îl critici, când îți spui părerea despre prietenii lui, când ești geloasă…

2. Laudă-l

Dacă nu merită să fie lăudat și face totul strâmb, ce naiba mai cauți lângă acest ratat? Pleacă. Nu fi pentru el o mamă țâfnoasă, un șef dur sau o fiică capricioasă. Fiecare om are un nivel al stimei de sine. Și dacă merită lăudat, nu înseamnă că îl răsfeți, ci că îl privești cu dorința de a-l vedea mai bun. Cu toții iubim să fim lăudați, de ce să nu o faci?

3. Nu-l umili și nu-l certa în public

Dezvăluirea problemelor relației în public este un tabu, deoarece imaginea publică respectabilă și sigură este mult mai importantă pentru bărbați decât pentru femei.

Când femeia începe o ceartă de față cu prietenii, colegii sau față de oamenii din transportul public, bărbatul percepe acest lucru ca un cuțit în spate. Dacă ești una din femeile care-i strică imaginea bărbatului său în public, faci o mare greșeală.

4. Nu folosi diminutivele în adresa lui

Iepuraș, ursuleț, puișor – nu așa se vede iubitul tău. Este ca și cum te-ar numi „mama”, „prieteno”, „super-bombă”. Uită de diminutive pentru totdeauna.

5. Susține-i chiar și cele mai prostești inițiative

Ține minte, dacă nu o vei face tu, se va găsi altă persoană care o va face. Susține-l și demonstrează-i că ai încredere în el. Astfel îl vei ajuta să se dezvolte, să crească și îl vei motiva să devină din ce în ce mai bun.

6. Păstrează cel mai tare outfit pentru el, nu pentru întâlnirile cu colegii

Da, este un lucru banal, dar bărbații admiră îl admiră. Arată-i că este singurul care te poate admira în toată splendoarea ta și că nu te interesează nimeni altcineva.

Astfel îl vei face să te iubească din ce în ce mai mult și să se simtă cu adevărat mândru că ești femeia lui.

7. El este cel mai important și punct

Oferă-i plăcerea de a se simți puternic, de a acționa, de a gândi și juca rolul principal. Lasă-l să se afirme și dansul va fi lin. Poate nu are întotdeauna dreptate, dar poți după să abordezi liniștit situația.

8. Vorbește direct despre lucrurile importante, fără indicii

Bărbații înțeleg indiciile, dar cel mai des le înțeleg doar pe cele care vor. Dacă există lucruri care te deranjează, spune-le direct, dar nu agresiv. Găsește modalitatea perfectă pentru a te înțelege corect, fără a se supăra.

9. Nu-l plasa în centrul universului tău și nu-i cere să facă același lucru

Nu mă refer la iubirea dintre voi sau la grija pe care v-o oferiți unul celuilalt, ci la atenția pe care i-o ceri să o acorde detaliilor. De exemplu, convorbirile exagerat de dese la telefon irită orice bărbat. Dependența psihologică de părerile lui, este de-asemenea enervantă.

Poți afirma uneori: „Mă ofer în totalitate”. Dar, hai să fim serioși, nici tu nu ai nevoie de tine în totalitate. Încearcă să-i oferi cea mai bună parte a ta.

10. Învață să gătești

Și gătește. Nu este un lucru care trebuie discutat. Echivalentul la „ea nu gătește” este „el aduce în casă mai puțini bani decât ea”.

Sursa :