Cum să înțelegi că bărbatul te iubește, punându-i o singură întrebare

Iubirea adevărată este atunci când suntem acceptați cu bune și cu rele, cu toate calitățile noastre, dar și neajunsurile pe care le avem.

Simțim că trebuie să îmbunătățim unele aspecte, dar totodată ne bucurăm de atașamentul sincer al partenerului. Noi, femeile, întotdeauna ne-am dorit să știm dacă bărbații de lângă noi iubesc acea femeie care am fost la începutul relației.

Ca să înțelegem cât de mult ne iubesc bărbații de alături și ce simt pentru noi, le punem o singură întrebare: „După părerea ta, cum ar trebui să fiu eu?” și ascultăm atent răspunsul, fiindcă anume acest răspuns va sugera care este atitudinea lor față de noi. Desigur, ar putea fi o mulțime de răspunsuri și suficiente interpretări, dar, în cele mai multe cazuri, sunt două opțiuni:

1. Când bărbații răspund la întrebare foarte entuziasmați

După ei, ar trebui să fim îngrijite, iubitoare, atrăgătoare, să ne pese de prietenii și rudele lor și multe alte lucruri din lista lor de cerințe pentru o femeie ideală.

2. Când răspund că sunt mulțumiți de noi, așa cum suntem

Pentru că, de fapt, de asta și s-au îndrăgostit, de naturalețea noastră. Iar dacă vrem să schimbăm ceva la noi, ei ne vor susține, dar pentru ei deja suntem cele mai frumoase.

Cred că este foarte clar, în baza acestor răspunsuri înțelegi când un bărbat își iubește femeia din tot sufletul și când își dorește să aibă o soție-ideal. Să ținem minte că iubirea adevărată este atunci când suntem acceptate și chiar admirate pentru felul nostru de a fi.

În acel moment devenim cele mai frumoase pentru ei, bărbații noștri, fără să fim obligate să schimbăm ceva, doar ca să îi păstrăm alături. Un bărbat trebuie să aprecieze la o femeie personalitatea ei, nu doar aspectul exterior și masca imaginară construită pe valori străine. El știe că femeia lui este unică și anume din acest motiv s-a îndrăgostit.

Este foarte important și felul cum ești tratată. Cum se comportă omul iubit cu tine, cum își arată iubirea și cât este de afectuos. Cât de de mult te respectă, cât de deschis este să te ajute și să te susțină în realizarea propriilor tale visuri și planuri. Cum te percepe ca persoană: crede că ești femeia care trebuie să muncească și să aibă grijă de casă, sau pentru el ești cea mai dragă ființă din viața lui.

Să construim împreună relații cât mai fericite și armonioase!

Sursa :