Cum să înțelegi că acest bărbat te iubește cu adevărat și nu vrea să te piardă

Este ușor să spună cuvinte care sună frumos și să facă promisiuni false, care se vor risipi la prima provocare serioasă. Este ușor să vină aproape când are chef și să țină cont de propriile așteptări. Doar că aceste comportamente nu transmit o intenție bună.

Când iubește cu adevărat, un bărbat nu caută să te surprindă în mod superficial, să se joace cu emoțiile tale, sau să vină cu pretenții inutile. Devii pentru el o prioritate, devii motivul pentru care îmbrățișează schimbarea și vrea mai mult decât o aventură.

Atunci se detașează de orice sentiment egoist, de orgolii și gesturi toxice, demonstrându-ți că-i pasă cu adevărat, îți vrea binele, se gândește la tine, se interesează de lumea ta, se conectează emoțional, caută soluții și motive de recunoștință.

Își asumă această emoție, această atitudine demnă, devine responsabil și corect față de tot ce se întâmplă între voi. Știe că un cuvânt urât te poate îndepărta pentru totdeauna, un gest nepotrivit poate anula încrederea dintre voi.

Nu-și permite să manipuleze prin reacții și replici, nu are loc în inima lui pentru sentimente false. Caută să construiască o lume a voastră, să-ți ofere acea siguranță și liniște, o perspectivă clară a lucrurilor, motive să rămâi alături o viață.

Te iubește profund, deci vrea să te cunoască cu adevărat, să descopere ce se ascunde în sufletul tău, să înțeleagă care sunt limitele și ce experiențe te pot face fericită. Este interesat de binele tău, se implică de fiecare dată.

Te ajută și te susține în toate

Nu vine aproape doar când are chef, sau când îl provoci să reacționeze. Îți acceptă felul de a fi, te încurajează să nu renunți atât de ușor la visuri și dorințe, te ascultă când îi vorbești despre lucruri importante, empatizează cu stările tale.

Refuză să trădeze și să aducă minciuna între voi. Nu ascunde nimic de tine, nu se preface, nu denaturează realitatea, nu lasă loc pentru aventură. Știe că orice mesaj nepotrivit, orice tentativă de a manipula te va îndepărta de el pentru totdeauna.

Nu vrea să te piardă, a înțeles cât de mult contezi pentru el, cât de special se simte alături de tine, ce ai adus în lumea lui, cât de mult i-ai transformat viața. Vrea să construiască alături de tine, mai mult decât o experiență trecătoare.

Te iubește sincer, iată de ce este firesc să accepte compromisul, să cedeze în momente complicate, să aleagă discuțiile sincere în locul tăcerii, să explice și să ofere soluții, să dea dovadă de maturitate emoțională, să ofere stabilitate.

Refuză să te critice, să te judece, să te umilească, să se joace cu tine. Nu are loc în sufletul său pentru sentimente superficiale, nu caută să te controleze sau să-ți impună anumite comportamente. Te admiră pentru felul tău de a fi, pentru pasiune și curaj.

Te iubește cu adevărat, ești parte din lumea și viața lui, ești prioritatea lui, ești persoana care contează cel mai mult.

© De Vorbă cu Tine