Cum să ierți bărbatul care ți-a rănit inima și-a făcut preș din sufletul tău!

Mulți m-au întrebat de ce niciodată nu am vorbit de rău despre tine. De ce nu te-am înjosit, chiar dacă mi-ai provocat durere. De ce atunci când îmi cer să le spun despre amintirile noastre plăcute, o fac de parcă s-ar întâmpla asta încă o dată cu noi?

Cred că cel mai mare secret care te oprește să fii rea și crudă – este iertarea. Atunci când înveți să ierți pe cel care te-a rănit, vei vedea la el doar lucruri bune, chiar dacă nu veți mai fi împreună.

Poate că nu este cea mai bună idee, dar asta m-a ajutat să dorm noaptea în liniște. Asta m-a ajutat să nu port pică pe oamenii care au plecat.

Atunci când ți-e greu, trăiești mai multe emoții: durere, milă, singurătate, uneori și vulgaritate. Ceea ce diferențiază un om bun de ceilalți e că acesta trăiește aceleași emoții, dar încearcă să le transforme, să le schimbe în gânduri pozitive.

Atunci când cineva te-a rănit, să știi: acel om voia să fie fericit, dar din păcate a înțeles că nu poate fi fericit alături de tine.

Nu ești parte din fericirea lui. Nu vei putea înțelege asta, dar atunci când vei ști ceea ce meriți, când vei empatiza, vei înțelege scopul acestei dureri și cum aceasta ți-a oferit cea mai bună lecție.

Poate că este mai ușor să spui decât să acționezi. Dar acest lucru îți consumă toată energia, îți stoarce toate emoțiile. Permite-ți să fii tu, să uiți de supărări.

Țin minte doar lucrurile frumoase pe care le-am trăit alături de el. Acum știu exact cu ce fel de bărbat vreau să fiu. Durerea și iertarea ne învață multe lucruri.

Devii mai bună iertând și trăind suferința, așa poți găsi omul potrivit. Nu te întrista, toate se vor întâmpla la timpul potrivit. Trebuie doar să crezi în asta.

Sursa :