fb

Cum să identifici „amantul” perfect: 6 semne sigure

Femeile deseori se lasă cucerite de niște bărbați alături de care își imaginează un scenariu perfect, dar în realitate visurile lor nu se îndeplinesc. În loc de aventură intimă, ele se aleg cu o altă tragedie. Deci, care sunt semnele unui „amant” perfect?

Vocea

Mulți consideră că după voce îți poți da seama cum va fi bărbatul în pat. Vocea este determinată de nivelul de testosteron în organism – cu cât e mai mult, cu atât este mai masculină și voeca, deci cu atât bărbatul este într-o formă intimă mai bună.

Povestirea Anei:

,,Întotdeauna îmi plăceau bărbații cu o voce puternică, masculină. Numai cu astfel de bărbați și ieșeam. Ei niciodată nu m-au dezamăgit în actul intim. Eram în totalitate fericită. ”

Conversațiile

Este răspândită părerea că niște „amanți” buni sunt buni în toate. De la acești bărbați poți auzi o mulțime de complimente la adresa ta. Nu complimente obișnuite, ci alese minuțios, personalizate. Un bărbat ideal poate să de flateze și să te seducă cu o simplă conversație. El nu va duce discuții plictisitoare despre prețurile la petrol, cursul dolarului, politică și ultimele evenimente sportive.

Povestirea Andreei:

,,Întotdeauna credeam că bărbații care vorbesc mult și frumos încearcă să îi distragă femeii atenția de la defectele lor. În realitate totul însă este diferit. În pat, acești vorbăreți știu cu adevărat ce vrea o femeie. Cu acești bărbați eu eram în al șaptelea cer de fericire…”

Fără aluzii

Un „amant” bun nu îți va face aluzii despre actul intim chiar la prima întâlnire, pentru a nu părea prea grosolan și pentru a nu te speria. El te va curta până singură îți vei dori apropiere fizică cu el. Ulterior, el te va atrage în aceste mreje ale pasiunii și îți va arăta de ce este capabil.

Povestirea Ioanei:

,,El era atât de încântător, sensibil și grijuliu, încât consideram că nu era bun în pat. Nu am avut dreptate! Toată timiditatea lui s-a evaporat odată ce am ajuns ambii în pat. El era atât de pasional, am descoperit cu el o nouă latură a sexualității mele.”

Aspectul fizic

Un „amant” ideal arată întotdeauna îngrijit și se îmbracă la patru ace. El alege haine elegante, stilate, este îngrijit și miroase bine.

Povestirea Gabrielei:

„Am avut un iubit care arăta extrem de bine – chiar mai bine decât mine. Cu toate acestea el nu era obsedat de aspectul său fizic. Credeam că din cauza acestei atenții deosebite pe care o oferă el hainelor sale, în pat va fi un pedant. Niciodată nu am greșit mai mult. Până și acum mă aflu într-o starea de euforie când îmi amintesc acea experiență.”

Calitățile sale

Atrage atenția la calitățile partenerului. Dacă el este lipsit de generozitate, atunci nu te aștepta de la el la ceva grandios în pat. El va fi inhibat și nu îți va oferi îndeajuns atenție. El va fi preocupat doar de propria plăcere. Bărbații generoși sunt generoși și în pat.

Povestirea Mariei:

,,Am cunoscut un bărbat zgârcit la culme. Nici nu îmi pot explica cum am putut să fiu cu el timp de opt luni. El și în pat era la fel e zgârcit – făcea totul rapid, nu îi păsa de plăcerea mea. După asta am întâlni un bărbat care era extrem de generos cu mine. O perioadă l-am ținut la distanță, consideram că este generos cu mine doar pentru a mă seduce. Când totuși am avut intimitate fizică, a fost cea mai uimitoare experiență din viața mea.”

Privirea

Atrage atenția unde se uită bărbatul când te privește. Dacă pe el îl interesează sânii, atunci ești pentru el un doar un obiect al parvenirii epicuriene, doar un alt nume din lista lui. Acest bărbat va neglija necesitățile tale și va pleca imediat după actul intim. Vei fi doar un alt nume bifat. Dacă însă bărbatul te privește în ochi, înseamnă că nu îi ești indiferentă

Povestirea Ilincăi:

,,M-am întâlnit cu un bărbat care tot ce făcea era să se uite la sânii mei. Pe el nu îl interesa ochii mei, sufletul meu sau problemele mele. El doar voia să se culce cu mine. Acest bărbat, în actul intim, era cât se poate de rece. Un alt bărbat pe care l-am cunoscut însă, care mă privea întotdeauna în ochi sau îmi privea buzele, în pat era extraordinar.”

Acestea sunt semnele unui „amant” ideal. Îl găsești, de cele mai multe ori, în același om: omul pe care îl iubești și care te iubește la fel de mult. Omul care este dispus să te cunoască, să te întrebe despre dorințele tale, să fie un tot întreg alături de tine, oricând. E vorba de soțul tău sau de iubitul tău care, indiferent de vocea pe care o are, de privire sau aluzii, ar face orice să fii fericită.

Source :