Cum să-i demonstrezi unui bărbat că îţi place de el cu adevărat (confesiuni făcute de bărbaţi)

Noi – femeile, întotdeauna avem o problemă cu exprimarea afecţiunii noastre faţă de un bărbat. Ne este frică să părem prea obsesive, dar şi tindem să dăm de înţeles că nu suntem indiferente. Iată ce ne spun bărbaţii despre astfel de situaţii.

Cum să-i demonstrezi unui bărbat că îţi place de el cu adevărat:

Perseverență

“Înainte să iniţiez o relaţie cu prietena mea, am condus-o la căminul de la universitate. Când am ajuns acasă, mi-a scris pe Facebook: “Mulțumesc că m-ai condus, a fost frumos să vorbim”. Am hotărât că era doar politicoasă. Dar o săptămână mai târziu a trimis un alt mesaj: “Ești drăguţ și interesant, trebuie să ne mai vedem cumva!’’. “Acum suntem logodiți şi totul datorită modului ei direct şi persistent de a-mi vorbi despre ceea ce simte.’’

Atingerile

Dacă bărbatul nu-şi dă seama de intenţiile tale, atunci ajută-l! O modalitate bună este să-l ţii de mână câteva secunde, privindu-l în ochi. Reacţia lui va fi imediată. Crede-mă!

 Inițiativa

“Nu este necesar să-l chemi la o întâlnire, dar puteți să mergeţi la o plimbare sau să petreceți puţin timp împreună, dintr-un oricare alt motiv, fără a complica prea mult lucrurile.”

Vorbiți direct

“Noi nu înțelegem indiciile pe care ni le daţi, cel puţin nu atât de bine precum v-ați dori. Majoritatea bărbaţilor urăsc toate aceste clișee și stereotipuri, precum că o femeie nu poate să scrie prima sau să vorbească despre simpatia ei faţă de bărbat. Distruge stereotipurile și vei avea mai multe șanse. Păstrează mereu această tactică.

Sinceritatea

“Vorbiţi despre ceea ce vă doriți. Asta e atât ușor și nu e nevoie să vă mai irosiţi timpul prețios”.

Nu vă comportaţi ca un prieten

“Nu e nevoie să-i ascultați poveştile despre alte fete, nu trebuie să-i propuneţi alte fete, sperând că astfel vă va acorda atenţie vouă. Dacă nu vreţi să-i fiţi doar un prieten, atunci clarificaţi situaţia.

Flirtaţi

Priviţi-l seducător, dar nu prea profund. Jucaţi-vă cu părul şi zâmbiţi+i când el glumeşte. E o metodă care întotdeauna funcţionează.

Source :