Cum să faci un bărbat să se gândească numai la tine

Felul în care te apropii de un bărbat, mesajul pe care îl transmiți la început, comportamentul tău, vor provoca sau vor îndepărta omul iubit. Există un fel de a fi, capabil să-l cucerească, fără a purta măști, fără a lăsa loc pentru interpretări.

Păstrează o doză de mister

Deși aveți o relație stabilă, nu lăsa rutina și plictiseala să ruineze romantismul. Flirtează, descoperă-te din nou alături de partener, menține viu interesul față de tine. Găsește resurse pentru a provoca, fără ca acest lucru să pară arogant sau insistent.

Un bărbat va dori să te descopere, să cucerească sufletul tău. Dacă îi va păsa de tine și de relație, o va face cât se poate de corect. Va fi atent la detalii, conștient de valoarea unui cuvânt, dispus să investească timp și emoții.

Momente de admirație

Oferă cât mai multe motive ca acest bărbat să te admire. Fă tot posibilul să ai un comportament corect, demn, firesc. Manifestările intenționate vor atrage pentru moment, în schimb un caracter bun va cuceri pentru toată viața.

În acelați timp, admiră-l și tu. Vorbește-i despre aprecierea ta față de reușitele tale, laudă-l atunci când sunteți singuri, dar și când vă aflați împreună cu prietenii. Acest detaliu îl va atrage și mai mult. Nu uita însă că trebuie să fii mereu sinceră.

Dă-i de înțeles că ai o viață interesantă

Dacă el știe că tu toată aștepți să te sune sau să îți scrie, atunci el nu se va mai gândi la tine atât de des. De ce să o facă, dacă oricum știe unde ești și ce faci. El va pierde orice interes, știind că nu ai o poziție, că ai putea să-l urmezi oriunde, oricând.

Dă-i de înțeles că ai și tu viața ta. Că înainte să îl întâlnești, ai trăit frumos, te-ai bucurat de viață, ai mers mai departe. Ai mulți prieteni, călătorești, nu uiți de visurile tale, ești gata să investești în tine mereu.

Arată-i că ești greu de cucerit

Fă-l să caute întâlniri cu tine, să își facă griji. Prin cuvintele și comportamentul tău trebuie să îi arăți că ești o femeie care merită a fi cucerită. Spune-i că ai o mulțime de activități și în tot acest program plin îți faci timp ca să te vezi și cu el.

Dă-i bărbatului șansa să caute oportunități să te vadă, să îți capteze atenția, să vrea să depășească obstacole pentru a petrece timp cu tine. Dacă vei reuși să faci totul astfel ca el să se simtă un învingător că te are, atunci el se va atașa de tine.

Dincolo de toate, fii sinceră, autentică, iubitoare: atunci omul care ține la tine va fi alături, indiferent de orice.