Cum să faci un bărbat să se gândească numai la tine

O femeie îndrăgostită se gândește mereu la bărbatul iubit: îl visează, anticipează clipele când îl va vedea, planifică întâlniri…

Ea își dorește ca și bărbatul să se gândească mereu la ea – acest lucru se poate realiza prin câteva metode.

El trebuie să știe că ai o viață plină și interesantă

Dacă el va fi sigur că toată ziua tu doar stai și aștepți apelul lui, atunci el nu se va mai gândi la tine atât de des – de ce să o facă dacă el oricum știe unde ești și ce faci. Față de femeile care sunt pasionate doar de un bărbat și care nu sunt interesante decât acelui bărbat, rapid se pierde orice interes. Trebuie să menții vie legenda că ești o persoană ocupată și că întotdeauna ești așteptată de prieteni, ai mulți admiratori și mereu ai o activitate de făcut.

Încearcă să pari misterioasă pentru bărbat

Flirtează, cochetează, folosește și alte metode să menții viu interesul băratului față de tine. Chiar dacă aveți o relație destul de stabilă, nu este un motiv să lași rutina și plictiseala să ruineze romantismul.

Trebuie să arăți cât de mult contează pentru tine și cât de mult apreciezi orice gest, cadou ori semn de atenție.

Într-un grup întotdeauna laudă-i partenerul, citează-l și spune cât de inteligent este. Arată cât de mult îți admiri iubitul.

Trebuie să îi arăți că ești dificil de cucerit

Fă-l să caute întâlniri cu tine, să își facă griji. Prin cuvintele și comportamentul tău trebuie să îi arăți că ești o femeie care trebuie cucerită. Spune-i că ai o mulțime de activități și în tot acest program plin îți faci timp ca să te vezi și cu el. Dă-i bărbatului șansa să caute oportunități să te vadă, să îți capteze atenția, să vrea să depășească obstacole pentru a petrece timp cu tine. Dacă vei reuși să faci totul astfel ca el să se simtă un învingător că te are, atunci el se va atașa de tine.

Amintește-i de tine prin mesaje, scrisori de dragoste și lucruri care ar putea crea o conexiune între voi.

Dincolo de toate, fii sinceră, autentică, iubitoare: atunci omul care ține la tine va fi alături, indiferent de orice.

Sursa :