Cum să faci un bărbat fericit

Dacă crezi că bărbații sunt complicați, reci, duri și fustangii, să știi că nu este chiar așa. Cel puțin nu toți bărbații sunt așa. Și cu siguranță nici omul pe care-l iubești și alături de care vrei să fii fericită. Dacă cauți dragoste și o găsești în brațele lui, dacă cauți înțelegere și o găsești în cuvintele lui, dacă vrei să trăiești nebunia și liniștea alături de un om drag și acel om drag este el, de ce să nu gândești reciproc și să vrei să-l faci fericit? Cum? Depinde de tine și de el.

Tu doar fii sinceră. Lasă toate interesele, prejudecățile, dorințele ascunse și treci pragul inimii lui fiind sinceră. Ca și ție, și lui îi plac săruturile, căldura unei îmbrățișări, susținerea într-un moment mai greu, trăirea unui sentiment pe care nu l-a maisimțit acolo, în inimă. El te vrea femeie adevărată. Cuceritoare uneori, doamnă în alte momente, sensibilă sau alintată, cuminte sua mai rebelă, dar a lui. El vrea să aibă grijă de tine, pentru că dacă te iubește cu adevărat așa va avea grijă de propriul suflet. Tu doar să fii. Sinceră și iubitoare, să fii lângă el. Un bărbat nu are nevoie de multe lucruri de la o femeie pentru a fi fericit. Trebuie să știi să le oferi și să vrei asta.

Cum să faci un bărbat fericit? În primul rând nu încerca să te crezi mai superioară lui și nu-l face să se simtă străin alături de tine. Nu te complica. Nu încerca să pari a fi ceea ce nu ești. Fii naturală, fii femeie. Și cel mai mult, fii alături.