fb

Cum să faci o femeie fericită

Credeai că o femeie devine fericită aducându-i luna de pe cer și milioanele din bancă? Credeai că împlinirea unei femei ține doar de mașini scumpe sau călătorii în jurul lumii? Păi bine, te-ai înșelat. Totul e mult mai simplu.

Cum să faci o femeie fericită? Îți spun. Ieși din acest articol și du-te de-i cumpără o floare. Fă un gest frumos. Ieși din acest articol și sun-o să vezi ce face și dacă are nevoie de ceva. Ieși din acest articol și comunică cu ea. Iubește-o pe ea. Fă dragoste cu ea. Demonstrează-i că ții la ea, că o vrei alături și mâine, că poate avea încredere în tine.

Atât de multe complicații apar atunci când cineva nu trebuie decât să fie alături. Să susțină. Să iubească. Apar motive, uși închise prea devreme, momente neînțelese. Apare respingerea. Iar asta deja nu e iubire, e joacă. Dar în dragoste nu ai cum să te joci. Și cu o femeie nu ai cum să te joci. Fie ești alături și o faci fericită, fie oferi locul altuia care vrea să-i ofere o lume mai bună. Un sprijin mai bun. Nu poți să fii cu mai multe femei odată, cum nu poți să faci mai multe lucruri în același timp. O femeie apreciază, doar să fie iubită. O femeie iubește, doar să fie reciproc.

Cum să faci o femeie fericită? Sărut-o. Iubește-o. Demonstrează-i. Construiește alături de ea. Și oferă-i siguranța zilei de mâine.

Foto: nargismagazine.net