Cum să devii mai atrăgătoare pentru bărbatul pe care îl placi

Firește, nu acesta trebuie să fie scopul vieții tale: să fii pe placul cuiva. Dacă te accepți și te iubești, și oamenii din jur vor face același lucru. Sunt însă mici detalii care pot face diferența, pe care ai putea să nu le remarci la tine, în schimb pentru un bărbat vor face diferența.

Cel mai important lucru: să nu fii falsă. Să nu porți măști, sperând că în acest mod te vei evidenția. Această tentativă ar putea avea un efect advers: el va înțelege adevăratul tău fel de a fi și se va îndepărta de tine. Autenticitatea a fost mereu apreciată.

Așa cum au contat de fiecare dată bunele maniere, un comportament decent, un caracter corect. Iarăși, vorbim despre un bărbat matur emoțional, care își dorește o relație serioasă cu o femeie, nu cu un băiat care este atras de superficial.

1. Comunicarea. Bărbații au fost întotdeauna atrași de femeia care știe ce să spună și cum să o spună. Nu e vorba doar despre un vocabular bogat, ci și despre capacitatea de a oferi o replică, de a argumenta poziția, de a explica și, uneori, de a asculta.

Poți să atragi sau poți să respingi cu doar câteva cuvinte. Poți să cucerești acel bărbat sau îi poți da de înțeles că nu vă potriviți. Iată de ce conversațiile trebuie să fie cât mai plăcute, fără a oferi impresii greșite. El va dori să stea de vorbă cu tine.

2. Atenție la detalii. Sunt mici detalii care vor face diferența. Felul în care îl vei lua de mână, ai remarcat că de data aceasta s-a îmbrăcat altfel, i-ai dat o replică care îl va suprinde plăcut, ai ținut minte când este un eveniment important din viața lui.

3. O doză de mister

Este adevărat, sinceritatea nu a fost anulată de nimeni. În același timp, bărbații iubesc să fie cuceritori, să descopere femeia, să păstreze un anumit suspans între ei. Asta îl va provoca să revină și a doua zi alături de tine, să se lase cucerit de acest necunoscut.

Misterul, combinat cu farmecul tău, vor cuceri în mod natural sufletul său. Îl vor convinge că în fața lui este o femeie complexă, sinceră, dispusă să creeze o conexiune emoțională cu omul de lângă ea, fără a apela la trucuri ascunse.

4. Încrederea în sine. Este atât de important să te placi pe tine, abia după aia să vrei să placi și altcuiva. Femeia cu multe conflicte interioare, care nu are încredere în sine, va da de înțeles că poate fi în orice moment părăsită, că-i pot fi ignorate dorințele.

În schimb, fiind sifgură pe tine, știind ce vrei de la omul de alături și de la această potențială relație, vei impune respect și o atitudine demnă. Bărbații înțelepți preferă o femeie egală lor, alături de care pot construi ceva frumos, alături de care pot if ei înșiși.

5. Gesturi. Un contact vizual pe care îl vei menține. Un zâmbet sincer pe care îl vei oferi. Mirosul pielii tale, pe cre îl va recunoaște. Momentul în care îl vei susține necondiționat. Gesturile tale pot apropia și pot păstra un bărbat alături.

Contează să fii tu. Să nu uiți de tine, atunci când îți apropii sufletul de sufletul său. Contează în orice moment al interacțiunii voastre să știi care sunt limitele. Contează să-ți dorești din inimă această apropiere.

© De Vorbă cu Tine