Cum să devii irezistibilă. 3 caracteristici ale unei femei incredibil de atrăgătoare

Dacă vrei să ştii cum să câştigi inima unui bărbat, ai nevoie de formula magică. Ea te va ajuta să te transformi dintr-o femeie tristă, neatractivă şi singură într-o zeiţă irezistibilă şi uimitoare, capabilă să obţină orice bărbat care îţi place cu adevărat. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să pui în aplicare unul sau mai multe elemente din această formulă. 

Formula zeiţei este un sistem care te ajută în atragerea oamenilor adevăraţi în viaţa ta. Iată care sunt cele 3 lucruri importante:

Stil de viaţă irezistibil

Imaginează-ţi că ai întâlnit un nou bărbat. La prima vedere pare absolut minunat: frumos, inteligent, capabil să vorbească, dar şi să acționeze. Sigur că vrei să afli mai multe. El îţi spune că tu eşti sensul vieţii lui şi că fără tine el nu poate face nimic. Te sună de câteva ori pe zi sau îţi trimite multe mesaje. Mereu trebuie să ştie ce faci, unde eşti, cu cine eşti. Asta deja nu este interes, dar o obsesie. Însuşi stilul vieţii lui îţi pune piedici în modul de a atrage şi a păstra un bărbat. Încerci în toate modurile să te dedici acestei relaţii, ca ea să funcţioneze.

Doar că un bărbat nu crede acest mod de a te dedica în totalitate. Tebuie să faci în aşa fel, ca el să vrea să formeze o relaţie cu tine, să te convingă că anume el este cel cu care meriţi să creezi un cuplu. Doar că nu trebuie să faci acest lucru: să demonstrezi că meriţi să fii cu el. Trebuie doar să îl pui în această situaţie ca să te convingă că el este bun şi demn. Iar pentru asta trebuie să îţi trăieşti viaţa incredibil şi uimitor de bună, încât el să înţeleagă că, dacă vrea să faci parte din viaţa lui, el însuși trebuie să fie incredibil, uimitor şi convingător. Ca să reuşiţi ambii, trebuie să combinaţi toate aceste trei lucruri: credinţă, comunicare, stil de viaţă irezistibil. Anume asta te va transforma într-o zeiţă care poate avea orice bărbat îşi doreşte. 

Credinţă irezistibilă

Imaginează-ţi că ai întâlnit un bărbat minunat şi tot ce spune el pare absolut perfect. Dar la un moment dat ai înţeles că el tratează femeile cu superioritate sau le crede pe toate prostuţe. Cum te vei simţi? Dacă te vei respecta câtuşi de puţin, mă îndoiesc că vei continua să te mai întâlneşti cu el.

Dacă te vei gândi mereu că toţi bărbaţii sunt la fel, mincinoşi, profitori şi nevrednici, vei primi toate acestea de la bărbatul ales, chiar dacă la început de relaţie nu era aşa. Ştii de ce? Pentru că de la început ai pornit relaţia cu negativism şi vei deveni neatractivă în ochii lui. Dacă vrei cu adevărat un bărbat care să te dorească şi să te respecte, trebuie să îţi schimbi convingerile. 

Comunicare irezistibilă

O relaţie fericită şi sănătoasă nu există fără o comunicare eficientă. Iar această comunicare poate deveni ceea ce îl face pe cel ales să te vadă ca pe femeia pe care a căutat-o toată viaţa. Pentru asta învaţă să comunici cu bărbaţii. Află ce subiecte îi interesează, despre ce îi place să vorbească şi despre ce nu, cum să foloseşti limbajul corpului şi să îi arăţi că anume tu eşti cea pe care el a căutat-o toată viaţa.

Învăţarea comunicării eficiente este cea mai rapidă modalitate de a crea o relaţie la care ai visat. 

Stilul greșit al vieţii provoacă daune grave capacităţii de a atrage şi de a păstra un partener bun. 

Sursa :