fb

Cum să devii femeia, în fața căreia nu pot rezista bărbații!

Totul e simplu. Nu există prescripții anumite sau reguli impuse. Depinde ce vrei și cum te manifești. Iată cum poți să fii o femeie de invidiat, care să atragă în mod natural bărbații:

1. Rămâi credincioasă ție

Nu încerca să fii una din fetele care, după cum îți pare, plac bărbaților. În primul rând, cel mai probabil ai o percepți greșită despre cum arată o femeie care cu adevărat place unui bărbat.

Apoi, nu e natural. Iar acest lucru este cel mai vizibil. Cu cât mai mult te vei forța, cu cât mai des vei purta masca, cu atât mai greu îi va fi bărbatului să te descopere.

Apoi, dacă el nu va putea să te accepte și să te iubească ala cum ești, nici el nu va fi bărbatul, alături de care vei dori să te regăsești. E un cerc vicios pe care trebuie să-l depășești.

2. Manifestă interes, dar fă-l să depună efort

Bărbații apreciază când nu li se oferă totul de-a gata. Până și cucerirea femeii iubite nu trebuie să fie un moment de ocazie.

Femeia trebuie să-i dea de înțeles omului de alături că-l place. În același timp, puțin mister din partea ei și efort din partea lui este binevenit.

3. Fii feminină

Pentru femeia contemporană poate fi chiar greu, mai ales pentru cea care pune cariera pe primul lor. Ceea ce este bun la serviciu nu merge în relație.

Advertisement

Bărbatul apreciază eforturile femeii și faptul că aceasta are scopuri. În același timp, el vrea să vadă la o femeie naturalețea, spiritul jucăuș, capacitatea de a construi în doi, simțul umorului.

Arată-i sensibilitatea ta, gingășia și bunătatea. El va aprecia și te va dori alături. Atunci vei fi de neînlocuit.