Cum să atragi un bărbat adevărat!

Dacă vrei să-l faci să fie al tău, iată trei şiretlicuri feminine ce te vor ajuta:

1. Iubeşte-ţi corpul, așa cum este el

În primul rând trebuie să te îmbraci corespunzător. Exclude din garderoba ta tricourile, pantalonii scurţi „pur comozi”, ghetele şi treci la rochii şi seturi feminine.

Găseşte un stilist bun ce te va ajuta să-ţi accentuezi formele – încearcă să îmbraci o rochie greek style – dezgoleşte-ţi umerii, accentuează-ţi şoldurii sau gâtul.

Dar nu întrece măsura, între eleganţă şi vulgaritatea există o linie îngustă. Nu purta haine care să creeze o impresie greșită încă de la prima întâlnire.

Găseşte acel outfit în care te vei simţi frumoasă şi dorită.

Acum trebuie să depui efort pentru a-ţi demonstra senzualitatea. Fă asta cu ajutorul corpului. Iubeşte-ţi formele – sânii, talia, şoldurile.

Alintă-te cu proceduri de masaj. Simte-te senzuală şi plină de încredere.

2. Urmează-l

Pentru a fi lângă un bărbat care te va face să te simţi femeie, trebuie să-i permiţi cât mai des să conducă, să nu mai controlezi tu fiecare detaliu. Permite-i să te ia în braţe, să te ducă în dormitor, să aibă grijă de tine.

Când ai o soluţie bună pentru problema lui nu i-o spune din start, aşteaptă să ţi-o ceară. Asta e aventura lui, nu a ta. Nu se are în vedere că părerea ta nu contează. Pur și simplu dacă îi vei dicta mereu idei mai bune decât ale sale, el se va simţi incomod, sau te va privi drept prieten şi nu iubită.

Ia ore de dans. Implică momente tandre, asta va încinge pasiunea şi sentimentele dintre voi.

3. Implică farmecul tău

Acum, când ai o legătură cu zeiţa ta interioară, hai să-l cunoaştem pe el, viitorul tău partener. Cine e el? Cum va-ţi cunoscut?

Dacă ai trecut prin relaţii de scurtă durată sau abia ai revenit pe arena flirtului, ultimul lucru pe care vrei să-l faci e să-ţi petreci timpul cu bărbaţi incorecţi.

Gândeşte-te ce vezi atractiv la dânsul şi cum te simţi alături de el. Bazează-te pe puterea ta feminină şi carisma va ieşi la suprafaţă. Și nu uita, indiferent de orice, să fii tu.

Sursa :