Cum să atragi în viaţa ta relaţia şi bărbatul visurilor tale!

E bine știut că schimbările calitative din viața noastră încep de la noi, și nu de la circumstanțele exterioare. Modul în care ne organizăm timpul, nivelul de deschidere spre lucruri noi, dar și maniera de a interpreta lumea în jurul nostru ne definește drept personalități de calitate, fapt ce, într-un final, ne poziționează alături de alte persoane similare mentalității noastre.

Iată câteva modalități de a crea premisele necesare unei vieți amoroase, cu adevărat, fericite:

1. Ai încredere în tine și în frumusețea ta interioară

Firește că e foarte important să nu încetezi niciodată a lucra asupra propriei personalități din toate perspectivele, dar este de asemenea foarte important să-ți evaluezi capacitățile și aptitudinile în mod real. Odată ce te încredințezi că ești o persoană de calitate, sexul opus va simți această încredere și o va înterpreta ca pe o carismă înnăscută specifică doar ție.

2. Fii persoana cu care ai vrea să fii într-o relație

Pledând pentru posedarea unor trăsături fizice și spirituale anumite, te angajezi automat să tinzi spre un ideal personal, în pielea căruia ți-ar plăcea să-ți petreci viața. Odată că ți-ai prestabilit o tipologie fixă de persoană alături de care ți-ar plăcea să fii, vei începe, în mod inconștient, să fii ghidată de decizii ce vor converge spre întâlnirea persoanei perfecte. Vei petrece mai mult timp în cercuri de oameni pe care i-ai considera admirabili, ai vizita mai multe locuri ce s-ar înscrie în accepția ta estetică și astfel îți vei mări șansele spre edificarea unei relații sănătoase cu persoana potrivită.

3. Vorbește despre necesitățile tale

De regulă, avem senzația iluzorie că îi spunem partenerului absolut tot ce ne doare, dar el nu izbutește să ne înțeleagă. În realitate însă, noi nu suntem suficient de concreți și nu ne formulăm clar ideile. Vorbind ambiguu, partenerul nostru n-ar putea schimba nimic esențial, cât de mult nu s-ar strădui, din motiv că el nu-și dă seama ce trebuie să întreprindă în materie de schimbare a lucrurilor. Verbalizează-ți CLAR necesitățile!

4. Conștientizează-ți aspirațiile

Pentru a atinge un anumit scop, trebuie întâi de toate să-l formulezi clar, dar și să faci o listă de mijloace pe care le vei aplica pentru a-l transforma în realitate. Fără a-ți da seama care aspecte ale relației tale curente nu te aranjează, nu le vei putea schimba; fără a-ți da seama ce fel de bărbat vrei lângă tine, vei accepta pe oricine, doar pentru a experimenta.

Dacă îți dorește să ai o iubire frumoasă alături de cineva, găsește-ți armonia lăuntrică și instalează-ți scopurile necesare, doar atunci vei putea fi, cu adevărat, fericită!

Sursa :