Cum să atragi în viaţa ta bărbatul care te va adora: 6 secrete minunate

Adoraţia este o emoție foarte puternică. Creează un sentiment de atracţie și de nebunie. Ellen White a spus „Iubirea adevărată nu este pasiunea puternică, impulsivă. Dimpotrivă, este calmă şi profundă. Priveşte dincolo de aparenţe, este atrasă de trăsăturile personajului. Ea este perspicace şi înţeleaptă, iar devotamentul ei este adevărat şi constant.”

Iată 7 moduri prin care poţi aduce pe cineva special în viaţa ta:

1. Practică altruismul

A fi dezinhibat, a te simţi liber şi a fi dezinteresat în această lume egoistă nu este uşor. Dar anume altruiştii schimbă în bine realitatea înconjurătoare. Aceşti oameni sunt mereu respectaţi şi adoraţi. O femeie altruistă este admirată și adorată de un bărbat. Este oare altruismul una din trăsăturile personalităţii tale?

2. Fii modestă

Modestia este o trăsătură de caracter foarte rară, dar şi atractivă. Vor exista întotdeauna persoane care preferă aroganţa. Totuşi, adevăratul respect şi adevărata adoraţie sunt păstrate cel mai bine de acele persoane care,
în linişte şi fără să aştepte nimic în schimb, fac lumea mai bună.

3. Fii tu însăţi

Nu este nimic mai frumos decât capacitatea de a te accepta pe sine aşa cum eşti şi de a rămâne aşa şi în lume, dar şi în singurătate. Nu are sens să atragi pe cineva, dar fiind un om prefăcut. Bărbații văd, respectă şi iubesc anume acele calităţi adevărate pe care le ai. Doar suntem, fiecare din noi, rodul unei curate iubiri.

4. Fii sinceră

Onestitatea arată că eşti sigură pe tine. Aceasta este o trăsătură de personalitate foarte atractivă. Minciuna, în schimb, este o dovadă a unei personalităţi manipulatoare, egoiste, egocentrice. Cuiva poate să nu îi placă că eşti prea sinceră, dar indiferent cum reacţionează ceilalţi la sinceritatea ta, în viaţa ta îi vei atrage doar oamenii potriviți.

5. Fii amuzantă

Un bun simţ al umorului întotdeauna este un avantaj, care stă la baza atracţiei şi adoraţiei. Abilitatea de a face pe cineva să râdă joacă un rol important într-o relaţie.

6. Fii deschisă pentru ceva nou

Fii deschisă spre lucruri noi, astfel vei da dovadă de o inteligență și o adaptabilitate ridicată: acest lucru cucerește și provoacă în același timp.