fb

Cum să arăți mai tânără: 5 reguli simple

Cum să întorci tinerețea și să scapi de semnele bătrâneții: atât cele fizice, dar mai ales psihologice?

1. Privește cu admirație spre oamenii cu care vorbești

Dacă nu știi cum să faci asta, adu-ți aminte de fețele copiilor – cum privesc aceștia către lume, cu ochii largi, admirând totul în jur și cum te privesc, exprimând atât de multe emoții. Atunci ești gata să le oferi dragostea și protecția ta. Privește exact la fel către omul de lângă tine, chiar dacă sunteți împreună de mulți ani. Dac vrei să schimbi ceva, privește-l cu admirație.

Acceptă cu admirație orice comentariu. „Cât de înțelept ești”, spune ea, privind către bărbatul de alături și zrâzând la glumele lui, poate nu cele mai potrivite. Iar bărbatul luminează de fericire, atunci el vrea să fii și tu cel puțin la fel de fericită – iar tu luminezi și mai tare.

John Maxwell are o regulă genială, care te va ajuta să stabilești o comunicare eficientă cu orice om: în primele 30 de secunde, întâlnindu-te cu acel om, fă un compliment: lui, mașinii, ceasului, ochilor. Atunci acesta se va simți apropiat de tine. Învață să zâmbești și să o faci sincer.

2. Fă-ți de cap. 

 

 

 

Fii ca un copil, hoinărește, joacă-te în ceva interesant. Nu te gândi la ceea ce vor spune vecinii – ei pur și simplu te vor invidia. Ieși cât mai des la natură, fii iubitoare, fă o nebunie alături de omul tău.

3. Interesează-te despre orice 

Îți deschizi gândirea către ceva nou. Un simplu „Vreau” șterge orice limită din capul tău. Dezvoltă-ți potențialul intelectual, citește cât mai mult. Lumea ta se va schimba din acel moment, vei trăi a doua oară tinerețea.

4. Nu te plânge pe viață, pe afacere, pe partener, pe aspectul exterior. 

Ești singura responsabilă de lucrurile care se petrec în mintea și în viața ta. Gândind și vorbind în mod negativ, emahni energie negativă. Și dimpotrivă, gândind pozitiv, ești cu un pas mai aproape de fericire. Iar unde este fericire anii nu mai contează.

Orientează-te către lucruri importante și conexe fericirii tale. Nu-ți critica aspectul exterior, caracterul, capacitățile. Nu comunica cu oamenii care se plâng pe viața lor. Mai bine trimite-le dragostea ta.

5. Fi într-o dispoziție bună. 

Zâmbește cu creierul. Caută beneficii în orice situație.

6. Fii flexibilă.

Spontaneitatea este un semn al tinereții. Spune lumii Da. Spune vieții Da. Spune-ți ție DA. Este un semn al Universului că ai nevoie de asta. Atunci sufletul tău va fi mereu tânăr, iar corpul tău va reacționa pozitiv la aceste schimbări spre bine.

Source :

econet