fb

7 sfaturi utile de la un psiholog celebru: cum să ajungi deștept, sănătos și bogat

Celebrul psiholog american Randy Gage a întocmit o listă a celor 7 legi sub care succesul nu se va lăsa de așteptat.

1. Legea vidului. Pentru a avea parte de ceea ce dorești, trebuie să creezi un vid. Dacă dorești să achiziționezi încălțăminte sau haine noi, trebuie să le arunci pe cele vechi. Dacă nu ești fericit într-o relație și simți că ai alături oameni nepotriviți, trebuie să te debarasezi de ei, astfel încât să faci loc liber pentru cei ce vor veni să-ți umple golul.

2. Legea circulației. Fii gata să pierzi ceea ce ai, pentru a primi ceea ce-ți dorești. Lasă lucrurile să circule cum o vrea Universul.

3. Legea imaginării. Prosperitatea trebuie să fie creată mai întâi în minte. Notează-ți intenția pe foaie sau fă niște fotografii cu ceea ce-ți dorești. Imaginează-ți procesul de realizare a obiectivelor și rezultatul său.

4. Legea creativității. Oricine poate atinge prosperitate prin puterea gândirii, intuiției și imaginației sale. Creează-ți o idee concretă și dezvolt-o pentru a materializa succesul.

5. Legea reciprocității. Cu cât dăruiești mai mult, cu atât primești mai mult. Nu există nici noroc, nici ghinion, așa cum ne place să credem. Toate evenimentele din viața noastră sunt doar efecte ale unei cauze create de noi înșine. Ceea ce oferi, aia și primești.

6. Legea zeciuielii. Universul va lua 10% din ceea de ce dispui – e un oarecare act de mulțumire din partea ta, pentru că trebuie s-o faci benevol. Ți se va întoarce totul înzecit sub formă de recompensă, dar nu e vorba neapărat de bani sau alte bunuri materiale: mai degrabă ceva spiritual sau – relații amoroase sau prietenia.

7. Legea iertării. Dacă simți ură, nu poți avea parte de dragoste. Dacă nu ierți, nu poți accepta succesul și nu poți prospera. De aceea iartă-i mental pe toți cei cu care nu ești în armonie și iartă-te pe tine însuți.

Sursa: eustiu.com