Cum relația dintre un bărbat și o femeie schimbă destinele amândurora

Schimbul de energie înseamnă că o femeie și un bărbat devin conectați energetic într-un singur sistem. Rezultatul este începutul unui schimb de energie de ordin atât inferior, cât și superior dintre ei doi. În mod surprinzător, schimbul de energie între un bărbat și o femeie începe chiar și atunci când li se întâlnesc privirile.

1. Schimbul de energie între un bărbat și o femeie. Natura unui bărbat este energia ideilor și a obiectivelor sale. Natura unei femei este energia puterii de realizare, dar și cea a iubirii. Pentru realizarea unei idei este nevoie de forță. Din punct de vedere energetic, ea poate fi obținută doar din partea unei femei.

Doar femeia este cea care poate da mai departe această energie. Singura intrebare este cui anume va da ea energia. Cu cine și cum anume comunică. Oare nu din cauza aceasta se năruie multe familii, pentru că soția nu îi dă energia soțului ei, dar altor persoane. Este important să înțelegem că schimbul de energie dintre un bărbat și o femeie începe de la prima vedere.

De aceea trebuie să înțelegem bine principiile acestui schimb de energie. De exemplu, din ziua nașterii, fiecare băiat are o mamă care îl inspiră, o femeie care este prima sa iubire. Atunci, bărbatul, în fiecare femeie pe care o întâlnește, caută în mod subconștient o sursă de putere care să-l încarce ca să-și atingă obiectivele. Cu cât energia și puterea unei femei este mai curată și mai sinceră, cu atât bărbatul va avea mai mare succes.

Întreaga familie va fi mai fericită

Anume femeia este cea responsabilă pentru puritatea gândurilor și emoțiilor sale. A valorilor interioare, a stării de armonie și bucurie din sine, dar și de starea de a fi plină de iubire. Toate aceste determină nu doar starea ei, dar și soarta iubitului ei, relațiile pe viață și întreaga familie. Soția este cea care oferă energie și inspirație pentru toate activitățile familiei. Un bărbat este doar o mașină, dar ce poate face mașina dacă nu are combustibil?

2. Când începe cel mai puternic schimb de energie? Începe la nivelul relațiilor, mai ales dacă acestea au loc din iubire. În acest caz, schimbul de energie și legatura energetică dintre un bărbat și o femeie devine incredibil de puternică.

Din punct de vedere energetic, orice cuplu format din bărbat și femeie, care a intrat în contact unul cu celălalt, devin automat soț și soție, cu toate consecințele care decurg la nivel energetic până la sfârșitul vieții, dacă acest lucru nu este întrerupt.

De aceea, când cineva din familie începe un fel de relație cu un alt partener, la nivel energetic, energia acestui cuplu trece la a treia persoană. În viața unui astfel de cuplu apar certurile, conflictele și treptat relația se destramă.

Apare gelozia, teama de a pierde partenerul

Cineva din acest cuplu a permis scurgerea energiei către altcineva străin. Acest lucru aduce regrete celuilalt partener, nevinovat, de aceea, atunci când într-o familie există o trădare, cel de-al doilea partener simte acest lucru la nivel subconștient.

3. Secretul menținerii schimbului de energie între un bărbat și o femeie. Susținerea înseamnă fluxul constant, acumularea și transformarea energiei. Un bărbat, după ce a primit puterea de a-și realiza scopurile și planurile, el foarte ușor și simplu, fără intrigi și manipulare, fără cerințe și așteptări, întoarce femeiii lui această energie prin anumite cadouri, prin cuvinte frumoase, prin atenție și grijă, creând astfel o bază pentru un nou flux de energie.

Așadar, soția este și mai inspirată și ea oferă și mai multă energie, iar soțul atinge scopuri și mai înalte. Într-un cuplu armonios, nu există cineva mai principal, ambii soți sunt egali.

Orice relație este, în primul rând, o echipă bine coordonată, care își dorește o fericire nelimitată. Alegerea întotdeauna depinde doar de noi înșine.