Cum provoci un bărbat să înțeleagă că ești iubirea vieții lui și să te vrea aproape

Atunci când îți va îmbrățișa sufletul și îți va vorbi despre iubire nu vor conta aparențele și emoțiile superficiale, nu îl vor convinge declarațiile false și măștile purtate în mod intenționat. Va conta felul tău de a fi, sinceritatea și bunătatea.

Va conta lumea ta, regăsită lângă lumea lui. Vor conta toate experiențele trăite cu inima, starea de bine și liniștea descoperită lângă persoana dragă. Va conta fiecare dovadă de încredere. Atunci va dori atât de mult să fie omul tău bun, pentru toată viața.

Iată de ce nu are rost să te prefaci, să minți și să atragi prin gesturi nepotrivite, prin cuvinte amăgitoare. Deschiderea ta emoțională, felul în care alegi să iubești și să fii iubită, reacția în fața momentelor complicate sunt mult mai importante.

Trăind alături de tine, cunoscându-te cu adevărat, descoperind lumea ta frumoasă și bunătatea din interior, el se convinge că are rost să renunțe la orice comportament egoist, are toate motivele să vrea să construiască, să aibă grijă.

Dincolo de emoții de moment există acele valori importante, acea potrivire de caractere, acea împletire a două povești. Există discuțiile despre trecut și viitor, despre lucruri importante, care confirmă armonia dintre două suflete.

Ești gata să-l cunoști, îl asculți atunci când îți vorbește despre propria lume, te conectezi emoțional, îi demonstrezi prin comportamentul tău că îți pasă, înțelege că poate fi sincer cu tine, poate fi vulnerabil și firesc fără să-l judeci.

Știe că poate avea încredere în tine

Știe că devotamentul tău nu ascunde un interes. Se îndrăgostește de naturalețea și gingășia ta, de curajul cu care mergi prin viață, de nebunia cu care trăiești fiecare experiență, de pasiunea cu care îți urmezi visurile, de liniștea ta.

Nu ai intenția să-l schimbi, să-l forțezi să uite de propria lume, să renunțe la ceva de dragul tău. Dimpotrivă, accepți omul și iubești felul său de a fi, răspunzi cu admirație și motive de recunoștință la toate acele gesturi sincere.

Îl susții în momente complicate, ești alături atunci când are nevoie de tine, îl încurajezi să nu renunțe atât de ușor. El își dă seama că lângă tine poate construi acea poveste de-o viață și anume tu poți fi femeia inimii lui.

Nu te detașezi atunci când apar provocări sau greutăți. Dimpotrivă, îi vorbești despre încredere și asumare, alegi compromisul și comunicarea în locul criticilor. Îl provoci să îți răspundă cu afecțiune și grijă, să se imagineze alături de tine pentru totdeauna.

Lângă devine un bărbat mai bun, mai asumat, mai înțelegător, mai fericit. Lângă tine aventura și acele cuceriri de moment nu mai contează. Acum contează echilibrul, contează sinceritatea. El vrea să te cucerească în fiecare zi.

Nu ai nevoie de scenarii false pentru a apropia de tine un bărbat demn. Atitudinea ta, maturitatea emoțională, optimismul și iubirea îl vor convinge că are rost să construiască. Te va admira, te va iubit atât de mult, te va dori alături pentru toată viața.

© De Vorbă cu Tine