Cum poți să îmbunătățești în mod considerabil calitatea vieții

Vigilența și calmul sunt principalii aliați pentru această perioadă de timp. Probabil ai observat că în ultima vreme practic toată lumea trece prin niște furtuni emoționale. Unii țipă încontinuu, alții sunt obosiți, alții pur și simplu aleargă înainte și înapoi, neștiind ce să facă și pe cine să dea vina pentru propriile dureri sufletești.

Aceste provocări ne sunt date pentru curățare, să scăpăm de tot ceea ce nu mai funcționează sau care nu ne mai oferă energia necesară. Ar fi totuși de dorit să nu ni se întâmple așa ceva. Există o tehnică minunată care să ne ajute pe fiecare să ne alăturăm cu adevărat propriei vieți, să privim în interiorul nostru, să putem face față coșmarurilor și să le punem pe toate la locul lor.

La prima vedere, totul pare foarte simplu. O cantitate colosală de energie se risipește pe critici. În aceste critici adresate tuturor sunt epuizate atât de multe surse vitale, încât nici numărătoarea nu este suficientă. Ba că vremea nu este așa, ba că lucrurile nu sunt cum ar trebui să fie, ba că oamenii nu sunt cum ar trebui.

Mereu e loc doar de critică, de comparație, de stare rea de spirit, vibrații scăzute, îngustarea spațiului de gândire. Pentru a curăța toate acestea, trebuie să lucrezi asupra ta. Ar fi bine să pui o limită. De exemplu, până la o anumită dată, să renunți la critici.

Cel puțin încearcă

În aceste momente, este necesar să înțelegi situația față de tine însuți, dar și despre tine însuți. Gândește-te ce anume te-a făcut să crezi așa despre o anumită situație au anumită persoană și de ce ai criticat. Poate pentru că vrei să fii mai inteligent? Ai dorința de a schimba pe toată lumea?

Poate duci lipsă de dragoste sau atenție? Sau poate vrei ca pe seama altcuiva să-ți ridici propria semnificație? Toate acestea nu sunt decât niște saci de gunoi care îți umplu interiorul și te lipsesc de o viață liniștită, liberă, ușoară și fericită.

Dragostea pentru critică este construită în mod ordonat și imperceptibil. Noi înșine nu observăm că nu suntem chiar îngeri pentru cineva, dar ne supăram când ceva nu este în regulă și nimeni nu ne iubește. Încearcă să nu critici, să nu judeci, dar să ai grijă de tine, să trăiești pentru tine.

Acum trăiești o perioadă magică. Această intenție de a trăi pentru tine însuți, de a observa momentele care te împiedică să mergi mai departe este Universul, iar miracolele nu vor întârzia să apară. Îți va fi mai ușor să respiri, vor începe să apară în viața ta evenimente frumoase și importante.

Te vei simți complet diferit. Sufletul tău va cânta un cântec nou pentru tine, dar totodată se va curăți și va deveni strălucitor. Vei începe un nou dans al vieții tale.