Cum poți să fii pentru bărbatul de lângă tine o sursă de inspirație

Orice bărbat matur emoțional, inteligent își dorește alături de sine o femeie care să-i fie sursă de inspirație. Să-i fii sprijin atunci când lângă el nu este nimeni, să-i fii strop de fericire atunci el este stresat de multe probleme și încercări.

Să fii emoție sinceră ori de câte ori vine acasă. Să-i dai cea mai frumoasă îmbrățișare atunci când îl vezi trist sau supărat și să-i arăți cât de mult contează el pentru tine. Cum poți să fii o adevărată sursă de inspirație pentru bărbatul iubit:

1. Fii o sursa de inspirație pentru tine

În primul rând, să fii o sursă de inspirație pentru propria ta persoană. Să nu încetezi niciodată să te dezvolți, să îndrăznești, să nu-ți fie frică să încerci să faci ceea ce ai vrut dintotdeauna. O încredere mai bună în sine te va ajuta să fii de neoprit.

Înconjoară-te de oameni care să-ți fie sursă de inspirație pozitivă. Folosește timpul tău cu folos, ca să faci lucruri utile, să faci fapte bune, să-i ajuți pe cei care au nevoie de ajutor. Ajută la construcția unei lumi mai bune și mai implicate.

2. Discutați despre subiecte inteligente

Bărbații iubesc femeile inteligente, iubesc să discute despre subiecte interesante, curioase. Să nu-ți fie frică să pui întrebări, să te interesezi despre subiecte care știi că-i plac lui, că-l interesează și pe el. Învață să și asculți partenerul atunci când discutați.

Să-l și înțelegi. Găsește subiecte care să-i demonstreze că-ți pasă de el, întrebându-l despre munca sa, despre ce planuri are, dacă îi place ceea ce face. Arată-i că îți sunt interesante și că te provoacă subiectele pe care el le aduce în discuție.

3. Susține-l

Bărbații nu sunt genul de persoane să-și exteriorizeze emoțiile atât de ușor, să înceapă să povestească ce probleme sau griji au. Dar orice bărbat își dorește ca femeia sa dragă să-i fie alături în momentele sale mai dificile, să-l susțină, să-l încurajeze.

Nu uita să te interesezi de lucrurile care îi aduc bucurie partenerului, de planurile sale de viitor. Susținerea ta în toate îi va demonstra că tu ești femeia alături de care se va simți mereu încurajat, apreciat, înțeles și acceptat.

4. Provoacă-l să fie mai bun

Un bărbat iubește atunci când este provocat de femeia iubită. Încrederea ta în el îl va ajuta să fie mai bun, mai interesant. El va ști că are pentru cine să lupte, pentru cine să fie mai empatic, mai sincer, mai devotat.

Se va simți mult mai bine din punct de vedere emoțional, își va dori să-ți demonstreze că are curajul să facă lucrurile cele mai grele. Susține-l în entuziasmul său de a crea și de a se dezvolta, fiind sursa lui de inspirație.

5. Trezește admirație prin comportamentul tău

Ca un bărbat să te admire cu adevărat, fii tu însăți. Fii tu oaza lui de liniște și de împlinire. Transformă totul în cele mai frumoase  sentimente prin care să trezești admirație totală din partea bărbatului din viața ta.

Îmbrățișează un comportament natural, atrăgător atât prin simplitatea sa, cât și prin complexitatea dezvoltării tale intelectuale. Să nu-ți fie frică să faci față tuturor provocărilor, încercărilor, să iei curajul de mână și să mergi doar înainte.

6. Exprimă-ți entuziasmul când este cazul

Acea lumină din privirea ta, acea strălucire care iese din sufletul tău îl va face pe un bărbat să se simtă cucerit definitiv de tine. Să nu-ți fie rușine să lași lacrimile să iasă atunci când sufletul strigă de tristețe.

Să lași zâmbetele să-ți cuprindă fața atunci când în sufletul tău e soare. Să nu-ți fie frică să scoți la iveală felul tău de a fi: vesel, nebun, sincer, gingaș și timid pe alocuri. Lasă deschisă poarta sufletului pentru ca tot entuziasmul tău să găsească drum liber spre inima unui bărbat.

7. Fii alături de el

Indiferent de problemele cu care se confruntă un bărbat, el va aprecia foarte mult atunci când vei fi alături de el și-l vei susține în toate, fără să-ți fie frică de critici, prejudecăți și remușcări. Fii alături de el atunci când are cel mai important interviu la serviciu.

Fii alături de el atunci când trece prin cel mai dificil moment, de pierdere al unei ființe dragi. Fii cu el atunci când suferă sau trece printr-un moment complicat. Fii lângă el când îl simți trist, deprimat. Fii lumina lui atunci când în jur este întuneric.

© De Vorbă cu Tine