Cum poți să ajuți un bărbat drag ție să se îndrăgostească de tine

Se spune că apariția dragostei ține de noroc. Însă ce s-ar întâmpla dacă acest fenomen ar fi influențat de combinația anumitor circumstanțe favorabile. Combinându-le, te fac să simți anumite sentimente calde și sincere față de un om.

Sigur, nu există o modalitate să construiești dragostea pe un spațiu gol, dar totuși există mijloace să crești șansele ca cineva de care-ți este drag să se îndrăgostească de tine.

1. Cele 36 de întrebări

Psihologul Arthur Aaron a încercat să afle dacă există o posibilitate ca doi oameni necunoscuți să se apropie, dacă-și oferă unul altuia anumite întrebări. Se pare că da. Psihologul a adunat un set de 36 de întrebări cheie, astfel că după patru minute în care doi oameni se priveau intens și își adresau aceste întrebări, mulți dintre ei au început să se întâlnească.

2. Să fii aproape de el

Cercetările au demonstrat că multe cupluri s-au cunoscut locuind aproape unul de celălalt, sau studiind împreună, sau plimbându-se în aceeași curte.

3. Privește-l în ochi. Mai mult timp

Potrivit psihiatrului Universității Harvard, Zick Rubin, perechile de îndrăgostiți privesc unul în ochii celuilalt 75% din timpul în care sunt împreună și-și vorbesc.

În discuția cu alți oameni, acest procent scade la 30-60. Contactul vizual construiește o apropiere emoțională, în timp această apropiere este asociată cu omul pe care-l privești în ochi.

4. Încrederea

Oamenii care au încredere în propria persoană sunt mai predispuși să se apropie de alții, decât cei care nu au această încredere. Puteți avea interese și hobby-uri diferite, dar valorile comune și convingerea că ești lângă omul potrivit fac diferența.

Posibil că-ți este teamă că celălalt te va refuza, sau că nimic nu-ți va reuși. Totuși, încearcă să te detașezi de aceste frici și să dai o șansă unei viitoare iubiri adevărate. 

 

Sursa :