Cum poți pierde pentru totdeauna o femeie iubitoare

Nu este greu să pierzi într-o singură clipă tot ceea ce femeia din viața ta a construit, dar tu nu ai știut să prețuiești. Chiar și cea mai iubitoare, sinceră și devotată femeie într-o bună zi îți poate întoarce spatele din cauza comportamentului tău.

Dacă vei deveni bărbatul egoist, plin de frustrări, de gelozie, de indiferență față de femeia care ți-a dăruit toată dragostea sa, care și-a deschis sufletul în fața ta și te-a lăsat să o iubești, dar tu nu ai știut cum, cu siguranță o vei pierde definitiv.

1. Uiți de ea atunci când are nevoie de tine

O vei pierde pe femeia de care uiți să ai grijă și să fii alături de ea atunci când are cea mai mare nevoie de tine. Ea va pleca exact în momentul în care va înțelege că este singură cu sine, cu toate problemele, cu toate greutățile.

În relația voastră tot singură este, deși are alături un bărbat care se vrea a fi un partener adevărat. Dacă vei continua să ai un asemenea comportament față de partenera ta, fără îndoială că o vei pierde.

2. Te crezi superior

O femeie matură, înțeleaptă nu va accepta să se afle într-o relație cu un bărbat care se crede puternic și unic, care se plasează pe primul loc, uitând de toți din jur. În asemenea situații tu nu ești decât bărbatul care a uitat să se maturizeze.

A uitat să-și asume relația în care este implicat. Ție nu-ți place decât să-ți plângi de milă și să cauți ca partenera să-ți vindece rănile. Va veni un moment când ea nu va mai accepta această poziție.

3. Nu îți pasă în momente importante

De fiecare dată când femeia iubită a trăit momente importante, tu ai lipsit. Nu ai fost prezent niciodată atunci când trebuia să ia decizii mari. Nu ai fost aproape când a primit recunoștință  și laude pentru cele mai importante proiecte din viața ei.

Nu ți-a păsat atunci când a avut cele mai mari succes și nici atunci când a plâns pentru toate eșecurile din viața ei. Primind o astfel de atitudine din partea ta, iubirea ei se va transforma în indiferență și ură.

4. Ești egoist și gelos

Gelozia și invidia distruge chiar și cele mai sincere și mai puternice sentimente. Faptul că te gândești mereu doar la tine, că pui pe primul loc doar necesitățile și nevoile tale, uitând de ale ei cu desăvârșire, o va face să vrea să plece din relație.

Ea nu se va mai simți înțeleasă, mereu va trece prin stări de frică și negativitate alături de tine. Va simți că relația voastră merge pe un drum absolut greșit. Gelozia ta nefondată va sădi în prietena ta sămânța îndoielilor.

5. Nu o susții

Lipsa susținerii în relație aduce foarte multe neplăceri. Faptul că tu ești în relație cu ea, faptul că-i spui că o iubești, dar cu toate acestea ești absolut absent denotă clar lipsa interesului tău față de tot ceea ce face ea, față de ideile și planurile ei de viitor.

Deși ea este femeia puternică, curajoasă care se descurcă în toate, oricum are nevoie de susținerea ta. Dacă aceasta mereu lipsește, partenera va alege să plece din relație.

6. Devii rece și indiferent

Răceala ta ca partener va distruge în femeie orice urmă de iubire față de tine. Indiferența ta îi va demonstra ei că nu are un loc clar și bine stabilit în inima ta. Tu ești mult prea ocupat să te gândești doar la propria ta persoană.

Faptul că-ți tratezi partenera cu indiferență o va face să ia decizii clare și dure referitor la relația cu tine. Toate aceste experiențe negative pe care partenera le trăiește alături de tine o vor face să se îndoiască de tot ce trăiește.

7. Te retragi în propria ta lume

Nu este nimic greșit ca fiecare persoană să aibă propria sa lume în care să se refugieze. Să poată medita în liniște pentru a se putea regăsi. Dar atunci când continui să creezi o lume unică, personală în care te ascunzi de toți și de toate, acest lucru va crea dezechilibru în relația ta.

8. Cauți fericirea în altă parte

Deși fericirea este chiar în viața ta, în inima și în sufletul tău, continui să te cauți pe sine, să cauți fericirea în cu totul altă parte decât în propria ta relație, cu propria ta parteneră.

Nu vezi și nu auzi nimic. Nu îți pasă de ceea ce poți trăi alături de un om drag. O femeie nu va accepta o relație în care ea pur și simplu nu este observată.

© De Vorbă cu Tine