fb

Ai nevoie de doar 60 de secunde ca să îmbunătățești orice relație: 15 modalități de milioane!

Bela Gandhi, un cunoscut antrenor personal, a vorbit despre modul în care poți să consolidezi orice tip de relație în doar 60 de secunde. Se pare că este mult mai ușor decât ne-am fi imaginat.

Îți împărtășim tehnici incredibil de simple care îți vor aduce armonie în relația cu partenerul și îți vor consolida relațiile cu prietenii, colegii de muncă și chiar cu tine însuți.

Relația cu partenerul:

1. Îmbrățișează-ți partenerul și ține-l așa timp de 60 de secunde. Atingerea omului iubit produce hormonii responsabili de afecțiune și plăcere. Sentimentul de căldură și bucurie te vor însoți toată ziua.

2. Trimite-i un mesaj în care să-i spui ce-ți place la el sau cât de bine v-a fost împreună. Amintește-i de momentele frumoase pe care le trăiți împreună. Astfel, îl vei umple de energie.

3. Cumpără-i băutura, gustarea sau desertul preferat. Aceste mici detalii sunt importante într-o relație. Oamenilor le place să fie alintați și le place să știe că preferințele lor sunt luate în considerare.

Atenția pe care o oferim prietenilor:

4. Pentru a ține vii relațiile de prietenie poți, pur și simplu, trimite un mesaj scurt. De exemplu. „Astăzi am auzit la radio melodia ta preferată și mi-am dat seama că trebuie să ne vedem urgent. Ieșim la o cafea?”

5. Trimite-i prietenei flori fără nici un motiv. Adaugă și un mesaj în care să-i spui cât de mult înseamnă pentru tine.

6. Lasă-i prietenei cele mai bune un mesaj vocal, cântă-i sau spune-i să-și amintească de vreun moment amuzant pe care l-ați împărtășit.

Avem grijă de copii:

7. Pune-i pe lunchbox-ul copilului tău un mesaj cu emoticoane distractive. Este important pentru ei să simtă dragostea și protecția ta.

8. La micul dejun sau la cină, aranjează-i mâncarea în formă de imagine. Chiar și cel mai simplu emoticon îi va provoca un zâmbet.

9. În timpul cinei, laudă-ți copilul. Spune-i care sunt trăsăturile de caracter pe care le admiri la el. Astfel de momente sunt foarte importante pentru consolidarea relațiilor de familie.

Creăm legături cu colegii:

10. Cumpără ceva gustos pentru membrii echipei tale. Pot fi prăjituri, ciocolate, bomboane. Vei reuși să consolidezi relațiile de echipă.

11. Trimite-i colegului care te-a ajutat un mesaj de mulțumire.

12. Mulțumește-i sincer șefului. Șefii sunt rareori lăudați, dar le este plăcut să știe că sunt apreciați, respectați și iubiți.

Și nu uita de dragostea de sine:

13. Fă o listă cu 7 lucruri care te fac fericit. Încearcă să îndeplinești măcar un punct din această listă pe săptămână.

14. Să oferi este mai plăcut decât să primești. Achită-i cafeaua omului care a intrat după tine. Acest gest îi va trezi un zâmbet persoanei pe care nici măcar nu o cunoști, iar ziua ta cu siguranță va fi una reușită.

15. Scrie 5 calități pozitive pe care le admiri la tine pe o foaie de mărimea unui card bancar. Pune-o în portofel. Iar de fiecare dată când vei plăti ceva, recitește-o. Îți va crește stima de sine și îți va îmbunătăți starea de spirit.

Source :

surf.az