Cum să atragi atenţia bărbatului de care-ți place: câteva modalităţi sigure

Îți place de el, simți că ar putea fi reciproc și totuși el nu face primul pas. Nu dispera, există câteva modalități să trezești interesul sincer al bărbatului de care îți place:

1. Contact vizual

Priveşte-l pentru câteva secunde. Din moment ce el te-a observa, zâmbește. Este imporant să ai o privire caldă şi binevoitoare, să-i transmiți emoțiile tale sincere.

2. Zâmbeşte sau și mai bine, râzi

Optimiştii mereu captează atenţia. Cu ei este mai uşor să faci cunoştiţă şi să începi o discuţie. Totuși, zâmbetul nu trebuie să fie fals. Zâmbetul este o armă a seducţiei pentru o femeie.

Există și alte detalii care te vor ajuta să te apropii de el: poţi scăpa intenţionat eşarfa chiar la picioarele lui. La sigur el va dori să te ajute s-o ridici. Mulţumeşte-i, menţionând cât este de atent şi grijuliu. De asemenea, poţi cere ajutor să deschizi o sticlă cu apă.

Dacă bărbatul nu-şi demonstrează interesul, nu te întrista. Poate că pur și simplu este preocupat cu alte gânduri. Însă dacă inima lui e marcată de cineva special, orice încercări din partea ta nu vor avea efect.

Aspectul fizic

Multe femei, fiind atrase de un bărbat, se aruncă dintr-o extremă în alta. Vei proceda greşit astfel. În primul caz bărbatul nu te va remarca, în al doilea te va considera vulgară. Trebuie să găseşti echilibrul perfect:

Îmbracă-te feminin, evită hainele pentru bărbaţi.

Alege materii uşoare, culori deschise sau aprinse.

Alege încălţăminte pe un toc mediu şi comod.

Aplică un machiaj natural, părul lasă-l desprins sau strânge-l lejer.

Uită de complexele tale. Un bărbat mai curând va observa că eşti agitată, decât că ai nişte defecte. Mai ales că o femeie îngrijită este mereu frumoasă, aşa că totul e în mâinele tale. Alege hainele potrivite, experimentează cu stilul vestimentar şi coafura.

Discuţia

Trebuie să ştii a vorbi cu un bărbat. Pentru a deveni interesantă trebuie să alegi corect tonul vocii, subiectele de discuție.

Urmează aceste reguli:

– Vorbeşte clar, fără a te grăbi;

– Ai grijă să-ţi păstrezi vocea calmă;

– Nu ridica vocea, nu striga;

– Evită subiectele negative;

– Nu bârfi şi nu povesti istorioare dramatice;

– Discută despre artă, împartăşeşte-ţi experienţa şi ideile;

– Glumeşte;

– Adresează mai multe întrebări;

– Ascultă atent;

– Citeşte cât mai mult.

Cum să devii interesantă pentru un bărbat? Este suficient să fii tu însăţi. E important să-ţi demonstrezi individualitatea şi unicitatea.

Riscă, manifestă inițiativă. Asta nu înseamnă că trebuie să i te arunci la gât cu expresia „sunt a ta”. O simplă privire caldă, un zâmbet binevoitor şi o discuţie interesantă sunt un început sigur. Restul urmează din partea lui.

Sursa :