Iată cum pierzi o femeie puternică, sufletul tău pereche

Vei pierde femeia  puternică atunci când nu-i vei spune acel simplu „Bună”. Ea poate fi diferită, unică, fascinantă, dar nu e nimic mai rău dacă ai pierdut-o și nu ai folosit șansa de a o cunoaște.

Vei pierde femeia puternică dacă nu te vei deschide față de ea. O femeie puternică nu are timp să alerge după oameni, deoarece își urmează visurile. Nu impune pe nimeni să petreacă timpul cu ea, dacă acel om nu-și dorește acest lucru.

Nu este nepoliticoasă, arogantă sau mândră – pur și simplu își protejează inima. De multe ori a fost rănită, de aceea nu o pierde înainte ca să fie a ta.

Vei pierde femeia puternică dacă îți vei ascunde emoțiile. Nu crede că astfel demonstrezi cât de puternic ești. Te crede cel mai frumos om atunci când nu-ți este frică să fii tu însuți. Nu vrea să-și piardă timpul ghicind ceea simți, dorește să știe ceea ce-i poți oferi. A fost de atâtea ori dezamăgită încât are nevoie de cineva care să o facă să-și piardă mințile.

Vei pierde femeia puternică dacă o vei trata ca pe o simplă femeie. Este demnă, puternică, poate și singură să mute munții. O femeie puternică nu este neapărat o feminista arogantă, ea își știe propria sa valoare și abilitățile.

Nu va permite nimănui să o lipsească de aceste calități. Știe când trebuie să fie privită ca pe o simplă femeie și când să i se descopere  sufletul.

Vei pierde femeia puternică dacă o vei umili. O astfel de femeie a muncit din greu pentru a-și construi cariera, relațiile și respectul celorlalți față de ea. Nu va permite cuiva să o jignească. Nu va fi cu cel care nu-i recunoaște realizările.

Vei pierde femeia puternică dacă nu o vei respecta. Ea știe ce înseamnă tăcerea. Știe cum să se respecte pe ea însăși și nu va tolera lipsa de respect din partea cuiva.

Vei pierde femeia puternică dacă vei sta în fața ei în genunchi. Nu are nevoie de acest lucru. Are nevoie de cineva care să lupte, nu să cerșească. De cineva care este capabil să-și ceară iertare și știe să ierte. Vei pierde femeia puternică dacă o vei lăsa să plece.

Ea nu este ca toate. Nu se va întoarce înapoi în brațele tale. Nu va face din această despărțire o dramă. Dacă te aștepți să fie ca celelalte femei, greșești. Ea va privi cum atât de simplu o lași să plece.

Dacă ai o femeie puternică lângă tine, nu o lăsa să plece.

Sursa :