Cum îţi scrie un bărbat care te place cu adevărat

Toţi comunică în cuplu diferit, dar este evident modul în care comunică două persoane care se plac. Trebuie să fii atentă la corespondenţa cu bărbatul de care îți place, la cât de sincere sunt sentimentele lui. Iată ce va face el, dacă într-adevăr îi place de tine:

Este fericit atunci când îi scrii tu prima. Îţi răspunde sincer, fără să-și ascundă emoțiile. Se bucură de iniţiativa ta de a-i scrie prima, deoarece sentimentele lui sunt reciproce.

Îţi răspunde chiar şi atunci când mesajul tău nu necesită un răspuns. Dacă nu pui întrebări şi nu scrii nimic care să necesite un răspuns, majoritatea oamenilor nu îţi vor scrie nimic înapoi. Dar dacă de la el primeşti noi mesaje, este foarte evident că vrea să continuaţi conversaţia.

Observă obiceiurile tale în mesajele primite. Când ai o dispoziţie proastă, sau ceva s-a întâmplat, atunci la sigur că vei scrie diferit. Iar el va observa asta. Te va întreba. Nu îi este indiferent ce se întîmplă cu tine.

Mesajele lui nu se lasă mult aşteptate. Dacă eşti interesantă pentru el, va dori să comunice cu tine mai departe. De aceea la mesajele tale imediat îţi va trimite răspuns.

Se interesează de tine, vrea să știe ce este nou în viaţa ta. Ţine minte orice discuţie cu tine, îşi aminteşte de orice eveniment despre care i-ai povestit şi vrea să fie prezent şi el în viaţa ta.

Câteodată nu îţi răspunde prompt la mesaje. De ce? Înseamnă că se gândeşte ce să îţi spună, îi pasă de ce vei
gândi tu de răspunsul său.

Îţi spune despre evenimentele importante din viaţa lui. Poate a primit o ridicare în funcţie la locul de muncă. Sau poate i s-a stricat maşina. El îţi spune despre asta. Înseamnă că vrea ca tu să ştii ce se întâmplă în viaţa lui.

Îţi pune întrebări şi este interesat de răspunsurile tale. Nu îţi pune întrebări scurte, nu caută să încheie conversaţia. Conversaţia decurge foarte natural.

Îţi spune din timp dacă nu va fi pe fir. Nu vrea să crezi că te ignoră sau nu îi pasă. De aceea te anunţă din timp despre lipsa lui de pe reţea.

Dacă nu aţi comunicat toată ziua, îţi scrie primul. Este nerăbdător să afle ce ai mai făcut toată ziua, ce noutăţi ai, cum
ai petrecut.

Îţi oferă explicaţii despre lipsa lui mai îndelungată. Lui cu adevărat îi pasă ca tu să nu crezi că a uitat de tine. De aceea îţi explică unde a dispărut acest timp ma îndelungat.

Sursa :