Cum îți dai seama ce emoții se ascund în inima unui bărbat

Inima unui bărbat poate fi un adevărat vulcan plin de emoții frumoase, care se manifestă la momentul potrivit și pentru persoana potrivită. Unii bărbați păstrează în ei adevărate valori și emoții sincere, în timp ce alții duc cu ei durerea și suferința unui trecut.

Unii bărbați sunt puternici, curajoși, iubitori, gata să-și facă femeia de alături să se simtă în al nouălea cer de fericire, în timp ce alții tratează femeia cu ură și indiferență. Unii bărbați își exteriorizează emoțiile, iubind din tot sufletul, iar alții încă se ascund după reproșuri. Cum să îți dai seama ce sentimente se ascund în inima unui bărbat:

1. Este atent la detalii?

Aceasta este prima întrebare care îți va oferi un răspuns convingător. Urmărește cât de atent este bărbatul de alături, cu tine și cu oamenii tăi dragi. Vezi ce atitudine are atunci când sunteți doar voi doi sau când apar mici neînțelegeri în relația de cuplu.

Vezi care este comportamentul său atunci când ai o bucurie sau o tristețe. Dacă te susține atunci când reușești în viață sau când îți este greu. Este atent atunci când îți este sufletul trist? Este atent atunci când ai îmbrăcat o haină nouă?

2. El vine cu inițiative?

Este foarte important ca bărbatul din viața ta să fie unul matur emoțional, cu idei clare despre cum trebuie să arate relația voastră. Vine cu noi inițiative de a petrece timpul în doi, de a ieși împreună? Este un bărbat corect, care nu se teme să ia decizii importante?

Își asumă responsabilitatea pentru deciziile sale? Te simți alături de el o femeie lipsită de frici și îndoieli în raport cu relația? Ai alături de el siguranța zilei de mâine? Micile detalii vor conta mereu, reacția sa va conta la fel de mult.

3. Îi pasă cu adevărat?

Atunci când unui bărbat îi pasă cu adevărat, este gata de orice pentru femeia iubită. Dacă iubește, el are grijă să te simți iubită, te copleșește cu atenție și gesturi frumoase. Într-o astfel de relație există comunicare deschisă, un echilibru sănătos.

El este omul răbdător, înțelegător, care sună atunci când îi este dor și vine alături atunci când promite. Găsește modalități să demonstreze că este alături de tine, că simte ceea ce te doare sau te frământă și că îi pasă de stările prin care treci.

4. Este gata să cedeze sau continuă cearta?

În orice relație de cuplu există certuri sau neînțelegeri, dar dacă ai alături persoana potrivită căreia îi pasă de tine, atunci orice ceartă se transformă în împăcare prin înțelegere, acceptare, iubire, empatie.

Întreabă-te dacă relația voastră există mereu un compromis constructiv. Dacă știi că ești înțeleasă de partener, ești privită ca pe o parte importantă a acestei relații. Între voi doi nu există bariere, relația se dezvoltă și crește armonios?

5. Este mereu sincer?

Alături de partenerul tău te simți în siguranță. Știi că poți avea încredere totală în el, pentru că îi simți emoțiile sincere, îl vezi mereu deschis spre comunicare și înțelegere. El niciodată nu ascunde nimic față de tine.

Își deschide sufletul în fața ta pentru că are totală încredere că totul va fi bine. Nu-i este frică să-ți arate că este vulnerabil și să-ți spună că nu vrea să te piardă. Relația voastră se bazează pe încredere reciprocă.

6. Face planuri de viitor?

O relație are un viitor dacă partenerul tău îți vorbește despre planuri, scopuri comune, intenții serioase. El îți oferă acea stare de siguranță în care să te simți liberă de frici și îndoieli. Simți că este partenerul potrivit pentru a deveni viitorul tău soț și tatăl copiilor.

Îți place comportamentul lui, atitudinea lui serioasă față de tine și relația voastră. Atât părinții lui, cât și prietenii cei mai apropiați știu de relația voastră. El are sentimente sincere față de tine și doar alături de tine se vede peste mulți ani.

7. Își asumă deciziile?

El este cel mai responsabil bărbat pe care l-ai întâlnit până acum, gata să-și asume deciziile și să fie responsabil pentru toate. El știe cum să gestioneze corect toate problemele și situațiile care apar invitabil.

El nu fuge de momentele care devin complicate, sau atunci când în relația voastră apar mici neînțelegeri. Luptă alături de tine pentru a stabiliza situația și a aduce echilibru între voi.

© De Vorbă cu Tine