Cum îți dai seama că bărbatul de alături este dependent de tine

Obsesia e un drog, de aceea nu trebuie să permiți partenerului tău să fie dependent de tine.

Atunci când un bărbat este atașat de o femeie, iar ea de un bărbat, se creează echilibrul perfect în relația celor doi. Atunci când între ei se naște o conexiune, ei devin un tot întreg. Are loc schimbul de energie și alimentarea spirituală reciprocă.

De ce nouă nu ne place să fim înșelați?

Pentru că în acest moment suntem lipsiți de o doză enormă de energie vitală. O femeie fericită nu va comite adulter. Ea poate înflori și crește cu adevărat doar lângă un singur bărbat stabil.

La fel și un bărbat devine cea mai bună variantă a sa doar cu sprijinul unei singure femei puternice și adorate.

Mulți dintre noi încep să înțeleagă însemnătatea și forța fidelității abia acum. Dar cum rămâne cu trecutul nostru în care îi încălcam legile sacre?

Ce facem cu petele de pe karma noastră?

Nu ne vor urmări păcatele trecutului în relațiile ce abia urmează?

Trebuie să înțelegem că este foarte important modul în care încheiem o relație. În timpul despărțirii simțim durere și este necesar să nu conservăm și să alimentăm această suferință în continuare.

E bine să discutăm despre aceste trăiri cu oamenii dragi pentru a ne descărca de surplusul de emoții. În caz contrar, riscăm să rămânem cu răni nevindecate.

Un alt element esențial este să te desparți iubind și iertând. Greșeala multora este de a se despărți cu ură și cerți. Inima are nevoie de pace și împăcare.

De asemenea, nu uita să îți oferi timp și spațiu după ce suferi o despărțire. Unii preferă să se avânte imediat în relații noi pentru a evita durerea schimbărilor.

De ce multe relații se încheie cu divorțuri și despărțiri dureroase?  De multe ori aceste relații s-au fundamentat pe ruinile proaspete de la separările precedente.

Anume din acest motiv este important să te reabilitezi total înainte de a te implica într-un nou cuplu.

Sursa :