Motivul principal pentru care nu trebuie să aștepți „OMUL TĂU”

Articolul care te va convinge să nu mai aștepți persoana potrivită.

Nu sta cu mâinele în sân și nu amâna ceea ce vrei să faci de mult timp. Nu îți pune visurile pe regim de așteptare.

Nu îți pune singură ție piedici atunci când vine vorba de creșterea ta personală, de valorificarea potențialului.

Nu fi pasivă. Nu lăsa viața să treacă pe lângă tine.

Mulți consideră, în mod eronat, că unica metodă de a depista iubirea adevărată este să fii ”aleasă” de el. Tu trebuie să rămâi calmă, docilă și răbdătoare până un prinț pe cal alb va veni să te ia.

Pe de o parte, vrei să îi oferi lui ocazia de a prelua inițiativa. De a face primul pas, de a fi alpha. Te temi că vei părea prea îndrăzneață, sau chiar disperată.

Pe de altă parte, te temi că îți vei pierde tinerețea stând și așteptând. Iar apoi te vei mustra că nu ai luat situația în propriile mâini.

Să aștepți la nesfârșit este ok doar dacă accepți pe deplin posibilitatea să nu mai ajungi ”aleasă” vreodată. Poți aștepta doar atunci când nu ai frica de a rămâne singură.

Există și astfel de oameni.

Cei care se simti complet satisfăcuți datorită job-ului, prietenilor, propriilor interese. Oameni care se simt împliniți în singurătate.

Însă atunci când nu te simți fericită și simți că ai nevoie de cineva, adesea iei decizii incorecte. Decizii care te îndepărtează de destinația finală.

Simți presiunea de a arăta mereu bine, de a vorbi corect, de a merge cochet. Și când nu observi rezultatul stai confuză pentru că nu înțelegi unde ai greșit. După aia îți negi neputința și alegi să pui vina pe cei din jur,

Adevărul e că omul potrivit nu vrea să fie așteptat. El nu vrea să fie totul pentru tine. El nu este un substituent al golului pe care tu ți l-ai creat. El vrea să vină și să îți fie egal. El nu își dorește responsabilitatea pentru soarta și viața ta.

Nu aștepta persoana potrivită. Lucrează și crești pentru tine, el se va apropia singur la timpul său.

Sursa :