Iată cum îşi distruge propria viaţă fiecare semn zodiacal – încetează să mai faci aceste lucruri

Există o serie de acțiuni specifice fiecărui semn zodiacal, care nu fac decât să complice viața fiecăruia, dar și să distrugă tot ceea ce a fost construit.

1. Berbec

Îţi distrugi viaţa prin faptul că-ţi permiţi să fii influenţat de negativism. Caracterul tău impulsiv şi firea încăpăţânată îţi aduc o mulţime de bătăi de cap. Uneori îţi creezi în jur o ambianţă negativă din care oamenii, de regulă, nu vor să facă parte.

2. Taur

Îţi distrugi viaţa prin faptul că o duci la perfecţiune. Simţi necesitatea de a-i controla pe toţi. Cel mai greu îţi vine să înţelegi că nu ai puterea de a ţine toate lucrurile în ordine perfectă.

3. Gemeni

Îţi distrugi viaţa prin faptul că nu eşti determinat. Accepţi iubirea chiar dacă nu ştii ce vrei cu adevărat. Te temi de schimbări, aşa că alegi rutina. Alegi un serviciu banal pentru a evita stresul schimbărilor.

4. Rac

Îţi distrugi viaţa pentru că pui necesităţile altora înaintea celor proprii. Eşti foarte emotiv şi ai o atitudine foarte cordială faţă de oameni. Dar ai grijă să nu te pierzi în asta.

5. Leu

Îţi distrugi viaţa, din moment ce consideri vulnerabilitatea drept slăbiciune. Adesea te prefaci indiferent, iar asta îţi provoacă durere. Partea rea e că poţi să rămâi singur. Nu uita că manifestarea sentimentelor este ceva firesc şi e ok.

6. Fecioară

Îţi distrugi viaţa fiind prea sever cu tine. Mereu te tot cerţi şi uiţi să te apreciezi la adevărata ta valoare. Tu eşti cel mai aprig duşman al tău.

7. Balanţă

Îţi distrugi viaţa încercând să le faci pe plac altora şi evitând ceea ce-ţi doreşti tu. Eşti prea amabil, iar oamenii profită de tine.

Mereu alegi să suferi, pentru a evita o ceartă sau pentru a nu răni o altă persoană.

8. Scorpion

Îţi distrugi viaţa crezând că nu meriţi iubire şi e mai bine să fii singur. Scorpionii sunt extrem de încăpăţânaţi. Inima ta este foarte greu de cucerit, dar dacă cineva reușește acest lucru, rămâne astfel pentru totdeauna.

9. Săgetător

Îţi distrugi viaţa prin frică. Te temi atât de tare să eşuezi, încât adesea nici nu încerci să faci ceva. Deşi ai multe idei de valoare, nu le aplici în practică, pentru că eşti sigur că nu vei avea succes.

10. Capricorn

Îţi distrugi viaţa, gândind că eşti într-o concurență continuă. Te presezi, în loc să savurezi momentul. Eşti cel care lucrează din greu, însă mereu se compară cu alţi oameni şi suferă din acest motiv.

11. Vărsător

Îţi distrugi viaţa prin faptul că permiţi trecutului să-ţi influenţeze viitorul. Eşti predispus să nu exteriorizezi emoţiile şi să păstrezi tot negativul în tine.

Adesea respingi oamenii din frica de a-i răni.

12. Peşti

Îţi distrugi viaţa alegând oamenii nepotriviţi. Alegi oamenii care nu te merită şi care în final ajung să te rănească.

Încerci să ameliorezi durerea spirituală prin intermediul viciilor care te influenţează substanţial.

Sursa :